The Mastercooks of Belgium

Recepten

Arabelle Meirlaen

Gemarineerde grote geelstaart, vinaigrette met gember en koriander, verse amandelen - Meirlaen Arabelle

Bart Desmidt

Kabeljauw met peterseliewortel, shii-take en hazelnootboter - Bart Desmidt

Jean-Luc Pigneur

Borst van Mulard eend, rode jus, zoete aardappel met specerijen en geglaceerde groenten - Jean-Luc Pigneur

Philippe Meyers

Salade van kreeft, groentebrunoise, geschaafde Parmezaan en knapperig bladerdeegkoekje - Philippe Meyers

Alex Clevers

Limburgs kloostervarken: zachtgegaarde nek, rilette van spek, truffel chanterellen en pinda - Alex Clevers

Jan Van Den Bon

Taartje van zure kersen in bladerdeeg – coulis met Maury en vanilleijs - Jan Van den Bon

Jean Castadot

Lolly van chocolade met frambozen - Jean Castadot

Frédéric Caerdinael

Keizerlijke rijst met rode vruchten - Frédéric Caerdinael

Claude Pohlig

Oost-Indische kers, blaadjes en bloemen gevuld met mousse van geitenkaas - Claude Pohlig

Patrick Bogaert

Beekridder, komkommer, geitenkaas, appel, rode biet - Patrick Bogaert

Eric Pankert

Vier bereidingen van rabarber: sorbet, consommé met gembercrème, chutney en korstjes van peperkoek en roze taart met kokosnoot - Eric Pankert

Frank- Fol

Zure pastinaak, spinaziepuree, gebakken hertekalf, amandelcrumble en légumaise® Périgord.- Frank Fol

Frédéric Salpetier

Lasagne van zalm met oesters Spinazie, emulsie van boter en algen, frisse salade met venkel- Frédéric Salpetier

Kabeljauwmoot met crème van eekhoorntjesbrood - Michel Close

Alain Neckebroeck

Gevulde duif met ganzenlever en spaghetti van asperges - Alain Neckebroeck

Vincianne Spronck

Vanillemousse met chocoladespiegel - Vincianne Spronck

Paul Fourier

Rauwe Schotse zalm, soja, zachte mosterd, groene appel met wasabi - Paul Fourier

Didier Bernard

Kreeft Carbonara - Didier Bernard

Arabelle Meirlaen

Zuiglam en meiknolletjes met kruiden, ketchup van bergvlier, broodkruim met citroen, aubergine - Meirlaen Arabelle

Bart Desmidt

Zeebaars met hibiscus, sesam en saké - Bart Desmidt

Open ravioli van wilde tarbot, schuimende botersaus met kervel, oestersalade, witte selderie en andijvie - Stephane Buyens

Philippe Meyers

Kreeft en St.-Jakobsschelpen, aardappelen, courgetten en paprika, kreeftenvocht - Philippe Meyers

Alex Clevers

Vissoep met zeebaars, langoustines en sint-jakobsvruchten - Alex Clevers

Benoît Bourivain

Lendebiefstuk Aubrac op een sneetje van gesmolten aardappel met een reductie van pinot noir - Benoit Bourivain

Jacques Colemont

Rillette van kabeljauw met een verfrissende salade - Jacques Colemont

Dirk Vandendriessche

Zeebaars - zalfje van bintje - grijze garnaal - gebraiseerde kalfswang - gekonfijte prei - limoen botersausje - Dirk Vandendriessche

Claude Pohlig

Lavendelpannenkoek met gerookte zalm, bloemen en kruiden - Claude Pohlig

Patrick Bogaert

Simmentalrund, Emmental, ossenstaart, peterseliewortel, quinoa, linzen, dooierzwam - Patrick Bogaert

Julien Lahire

Carpaccio van gemarineerde zeebaars met mandarijnen - Julien Lahire

Frank- Fol

Gestoomde kabeljauw met tuinkers, abrikoos, radicchio, okkernoot, quinoa en légumaise® Vietnam. - Frank Fol

Philippe Hendrick

Geroosterde hertenrib in een korst van speculaas en zijn wintergarnituren - Philippe Hendrick

Canadese kreeft, remoulade van knolselder en gekonfijte tomaten - Michel Close

Alain Neckebroeck

Op het vel gebakken lijnbaars, compote van komkommerachtigen - Alain Neckebroeck

Peter Van den Bossche

Vers gemalen biefstuk met verse friet-Peter-van-Denbossche

Didier Bernard

Taartje met Guanaja chocolade, tube met vanille roomijs Tahiti - Didier Bernard

Arabelle Meirlaen

Goud uit de velden - Meirlaen Arabelle

Bart Desmidt

Kip met tomaat, ricotta en salie - Bart Desmidt

Jean-Claude Laurent

Terrine van krokante lentegroentjes, mi-cuit van eendenlever, tomatencoulis en radijzenloof - Jean-Claude Laurent

Philippe Meyers

Met het mes gesneden rundtartaar, pana cota en staafjes gerookte paling- Philippe Meyers

Alex Clevers

Maaslandse ‘love balls’- Alex Clevers

Bert Meewis

Charlotte van asperges met koningskrab - Bert Meewis

Jacques Colemont

Cannelloni van eekhoorntjesbrood gevuld met nobashigarnaal - Jacques Colemont

Dirk Vandendriessche

Panna cotta van peer en karnemelk - gekarameliseerde rabarber - sorbet van mojito - Dirk Vandendriessche

Claude Pohlig

Pompoenwafels met Sint-Jacobsvruchten en peterseliecoulis - Claude Pohlig

Gerookte tarbotfilet, venusschelpen en girollen - Vincent Masson

Julien Lahire

Gepocheerde langoustines met aromaten - Julien Lahire

Frank- Fol

Koude aardappelsalade met tijgergarnaal en Aziatisch slaatje - Frank Fol

Philippe Hendrick

Ratatouille van groenten en petits gris van Namen - Philippe Hendrick

Tartelette met appelen - Michel Close

Alain Neckebroeck

Brandade van Zeeuwse oesters, mousse van waterkers, coulis van zachte pimentpepers - Alain Neckebroeck

Olivier Bontemps

Recette du pigeonneau en croûte au foie gras de canard et truffes - Olivier Bontemps

Peter Van den Bossche

Sashimi van langoustines ‘Latem-style’

Cyril Jolivet

Ei van Ozen kip, crème van aardappelen en Petrossian kaviaar - Cyril Jolivet

Viki Geunes

Makreel met gerookte verse kaas, quinoa en radijs - Viki Geunes

Alain Bianchin

Tong Villa Lorraine - Alain-Bianchin

Pascal Marcin

Rug van jong konijn met Isère ham, gevuld koolblad op drie wijzen - Pascal Marcin

René Mathieu

Plantaardig koekje, kruiden en bloemen van onze omgeving en crémeux van Parmezaan en sojamelk - René Mathieu

Wilde dorade en radijsboter, Haruskaviaar - Nathalie Tihon

Benoît Bourivain

Chocoladebrownies 70%, crémeux van pistache, frambozengelei en frambozen - Benoît Bourivain

Jacques Colemont

Filet van grietbot, ravioli gevuld met ossenstaart en bechamel van amandel - Jacques Colemont

Luc Bolle

Noordzeetong met huisgepelde Zeebrugse garnale en aromaten - Luc Bolle

Pierre Wynants

Geplette aardappelen met koningskrab, grijze garnalen, haringkuit, blanke boter met bouchotmosselen en bieslook - Pierre Wynants

Gerookte tarbotfilet, venusschelpen en girollen - Vincent Masson

Julien Lahire

Kersen Montmorency - Julien Lahire

Frank- Fol

Canneloni van groenlof met knolselder, raapjes, okkernoot en eekoorntjesbroodvinaigrette - Frank Fol

Philippe Hendrick

Verloren brood en roomijs van speculaass - Philippe Hendrick

Carpaccio van sint-jakobsnootjes - Richard Hahn

Peter Coucquyt

Jules Destrooper Amandelkoekje - ganzenlever - kers - Amaretto - Peter Coucquyt

Filip Claeys

Gekonfijte hondshaai, koolrabi en béarnaise - Filip Claeys

Jean-Pierre Robert

Rosé gebraden duivenfilet, eendenlever van Sylvie, kersencoulis - JP Robert

Cyril Jolivet

Varkenspoten, Granny Smith appel, violette mosterd, jonge scheutjes - Cyril Jolivet

Viki Geunes

Coquille met bloemkool, haddock en kapucijnblad - Viki Geunes

Alain Bianchin

Kapoen van Racan - Alain Bianchin

Jean-Claude Laurent

Vol-au-vent van kreeft, quenelles van kalfsgehakt en truffelcrème - Jean-Claude Laurent

René Mathieu

Zomermagie van vrouwe natuur - René Mathieu

Gemarineerde sardines met olijfolie, lichte biscuit, basilicumjus en gegrilde groenten - Nathalie Tihon

Benoît Bourivain

Gebakken zalmhaasje op een bed van kleine krokante groenten, basilicumemulsie - Benoît Bourivain

Eric Patigny

Rundfilet vergezeld met tuinbonen en ratte aardappelen geprakt met hoeveboter, korianderjus - Eric Patigny

Luc Bolle

Bretoense sardientjes 2 x anders met kwarteleitje en een crème van ansjovis - Luc Bolle

Pierre Wynants

Salade Harlekijn met gerookte rivierpaling - Pierre Wynants

Pagina's