The Mastercooks of Belgium

Recepten

Viki Geunes

Coquille met bloemkool, haddock en kapucijnblad - Viki Geunes

Alain Bianchin

Kapoen van Racan - Alain Bianchin

Jean-Claude Laurent

Vol-au-vent van kreeft, quenelles van kalfsgehakt en truffelcrème - Jean-Claude Laurent

René Mathieu

Zomermagie van vrouwe natuur - René Mathieu

Gemarineerde sardines met olijfolie, lichte biscuit, basilicumjus en gegrilde groenten - Nathalie Tihon

Benoît Bourivain

Gebakken zalmhaasje op een bed van kleine krokante groenten, basilicumemulsie - Benoît Bourivain

Eric Patigny

Rundfilet vergezeld met tuinbonen en ratte aardappelen geprakt met hoeveboter, korianderjus - Eric Patigny

Luc Bolle

Bretoense sardientjes 2 x anders met kwarteleitje en een crème van ansjovis - Luc Bolle

Pierre Wynants

Salade Harlekijn met gerookte rivierpaling - Pierre Wynants

Kalfszwezeriken, Corne de Gatte, tome des Ardennes en platte peterselie - Vincent Masson

Didier Bolle

Forel met saffraansaus en groentekrans - Didier Bolle

Frank- Fol

Spruitjes om van te snoepen - Frank Fol

Oyster Trio (3 x 12 oesters) Oester met rode wijnazijn vinaigrette - Steven De Bruyn

Gebakken zeetong, zoals Marcel Kreusch die wenste - Richard Hahn

Peter Coucquyt

Varkensvlees – perzik – tijm - Peter Coucquyt

Daniel Joly

Lam uit Colorado ‘Grand Daddy Style’, lookpuree en rozemarijnkorst - Daniel Joly

Jean-Pierre Robert

Gemarineerde zalm met specerijen, rog in gelei, enkel rauwe en gekookte groenten - JP Robert

Cyril Jolivet

Gekaramelliseerde kalfszwezeriken met specerijen, mango en jonge uien, gesouffleerde rijst. - Cyril Jolivet

Viki Geunes

Wilde gamba met amaranth, feta en watermeloen - Viki Geunes

Alain Bianchin

La boule d’or - Alain Bianchin

Jean-Claude Laurent

Warm krokantje met chocolade en frambozen - Jean-Claude Laurent

René Mathieu

Kleine gekarameliseerde aubergine, geglaceerde sardine met gele gomasio en tomatengazpacho, frambozen, tuile van rode paprika, bloemen en kruiden uit onze omgeving - René Mathieu

Geroosterde gamba’s, Parmezaancrème, groene asperges, tomaat, pistachepesto - Nathalie Tihon

Bert Meewis

Jonge Franse duif uit Anjou - Bert Meewis

Eric Patigny

Kreeft met spaghetti van courgette met vanille - Eric Patigny

Luc Bolle

Aioli met Deense kabeljauw en seizoensgroenten - Luc Bolle

Pierre Wynants

Prei met een Marollensaus en chorizokruiden - Pierre Wynants

Glaasje met een crème van ganzenlever - Filip Dewijnants

Didier Bolle

Salade van scampi’s met sinaasappelen en sojascheuten - Didier Bolle

Frank- Fol

Hosties van spruiten - Frank Fol

Grain Mustard and Onion-Crusted Cod Filet, Slow-roasted Potatoes, Braised Savoy Cabbage and a Leek Coulis - Steven De Bruyn

‘Pont-Neuf’ van zurige mango met balsamicoazijn - sorbet Manderine Napoléon - Richard Hahn

Peter Coucquyt

Horsmakreel – koriander – radijs - avocado - Peter Coucquyt

Daniel Joly

Sint-Jakobsvruchten, wortelen, panacotta met venkel en citroenschuim - Daniel Joly

Jean-Pierre Robert

Kalfsmedaillon, seizoengroenten, kruiden en bloemen uit de tuin - JP Robert

Jean-Pierre Gascoing

Courgettebloemen gevuld met krab, staartvis en kabeljauw - Jean-Pierre Gascoign

Ingrid Neven

Sachimi van haring, zeewier salade en komkommer, vinaigrette met vanille. - Neven Ingrid

Angelo Rosseel

Huisgerookte Oosterschelde-paling, crème van gerookte aardappelen, warmoes, boekweit en frisse groene kruiden - Angelo Rosseel

Pascal Marcin

Varkenskotelet Piétrain met paneermeel van limoen - Pascal Marcin

Roland Debuyst

Gebakken Sint-Jakobsvruchten, salade van jonge wortelen - Roland Debuyst

Zarzuela van kreeft - Nahtalie Tihon

Bert Meewis

Rabarberdessert - Bert Meewis

Roger Souvereyns

Kreeft met aardappeltjes en kerstomaten met hysopvinaigrette - Roger Souveryns

Patrick Meirsman

Sint-Jakobsschelpen, erwtjes en gerookte eendenborst - Patrick Meirsman

Yves Mattagne

Carpaccio van Sint-Jakobsschelpen, oesters, zure room en haringeitjes - Yves Mattagne

Mi-cuit van st-jacobsvrucht met zwarte quinoa, knollen en een crème van avocado en zure room - Filip Dewijnants

Frank- Fol

Soft gelei van druifjes met draadjes van chorizo en tuinkers - Frank Fol

Frank- Fol

Chips van truffelaardappel met légumaise® van rode paprika met tijm. - Frank Fol

Yuzu-Glazed Muscovy Duck Breast with Port-wine Figs, Celery Root Puree and Brussels sprouts Leaves - Steven De Bruyn

Serge - Devreker

Salade folle van rog en mosselen, vinaigrette met olijfolie - Serge Devreker

Vincent - Gardinal

Saumon label rouge, asperges vertes du Fosteau, brocolis, parmesan - Vincent Gardinal

Daniel Joly

Taartsoufflé met wortelen, beker met Leffebier, chocolade, ijs van balsamico - Daniel Joly

Olivier Vanden Branden

Romige risotto met cantharellen, pancetta en parmezaan - Olivier Vanden Branden

Jean-Pierre Gascoing

Filet van rode poon met coulis van piquillo pepers - Jean-Pierre Gascoign

Ingrid Neven

Tempura van gamba’s, gele curryroom, gewokte groenten en fijne tagliatelle. - Neven Ingrid

Angelo Rosseel

Langoustinestaartje, gekonfijte zomerse knolgroentjes, pepermunt, oude rum en citroen - Angelo Rosseel

Pascal Marcin

Gegrilde en gerookte rundfilet, boschampignons op geplette primeuraardappelen. Saus met tijm. - Pascal Marcin

Hollandse witte asperges, king crab uit de Barendzee, kwarteleitjes, morieltjes en tuinbonen - Vanheule Philippe

Asperges gepaneerd met pecorino en gebakken zeebaars in een sausje van port en madera met morieljes - Franky Vanderhaeghe

Patrick Celeghin

Culinaire reis van maatjes en paling vergezeld van een Péket des Houyeux - Patrick Celeghin

Roger Souvereyns

Kroon van coquilles en truffels met kruidensalade - Roger Souveryns

Patrick Meirsman

Ganzenlever met eekhoorntjesbrood - Patrick Meirsman

Yves Mattagne

Bretoense kreeft, wortel, passievrucht, Teriyaki - Yves Mattagne

Wilde eend met herfstgroentjes en zijn jus - Filip Dewijnants

Frank- Fol

Rodebiet risotto, gerookte look, frisse veldsla en stiftjes van Cantal kaas - Frank Fol

Frank- Fol

Marchmallow van radijs met citroengras. - Frank Fol

Alain Deluc

Gemarineerde griet, tijm, citroen, emulsie van gejodeerde waterkers - Alain Deluc

Serge - Devreker

Tong op Molenaarswijze - Serge Devreker

Vincent - Gardinal

Foie de canard, boudin blanc de chez Pierre Molle, cerise, abricot, pêche - Vincent Gardinal

Olivier Vanden Branden

Bouillabaisse van zeeduivel, venkel en tomaten - Olivier Vanden Branden

Jean-Pierre Gascoing

Inktvis op de plancha - Jean-Pierre Gascoign

Ingrid Neven

Gebakken hazenfilet, pompoenpuree geparfumeerd met sinaas, pistachecrunch en jus van de haas. - Neven Ingrid

Angelo Rosseel

Bioparelhoen uit Zillebeke, eekhoorntjesbrood, pens van de boutjes en verse hazelnoot, zoete aardappel, wijnperzik en gepofte spelt, parelende jus - Angelo Rosseel

Geert Van Hecke

Roodbaars met citrus en artisjok - Geert Van Hecke

Roland Debuyst

Yakitori van kalfzwezerik, groentespaghetti met look en cashewnoten, Thaise saus - Roland Debuyst

Philippe - Fauchet

Groene asperges van Pertuis en witte asperges van Mechelen Reypenaer VSOP, groene olie, daslook, moutbrood, mousseline - Philippe Fauchet

Mario Aerts

Sint-Jacobsvruchten, chorizo, gemarineerde tomaat, boterboontjes, ketchup - Mario Aerts

Frans Saint-Germain

Risotto van pompoen met Breydelvarkensschouder, zoete aardappel en schuim van spek - Saint-Germain Frans

Patrick Meirsman

Reeboknootjes met peperkoek - Patrick Meirsman

Yves Mattagne

Amandelbrood, amandelen, mojito granité, nougatcrème - Yves Mattagne

Pagina's