Overslaan en naar de inhoud gaan
-
-
-
The Mastercooks of Belgium
Hoofdnavigatie
Mastercooks
Young Masters
Wedstrijd
Nieuws
Recepten
Partners
Shop
Info
Hoe Mastercook worden
Het bestuur
Kalender
De stichters
4 decennia voorzitters
In memoriam
Contact
Cadeaubons info
Hoe Young Master worden?
Mastercooks TV
login
nl
fr
Zoeken
Search
0
Kruimelpad
Home
uw recept zoeken
uw recept zoeken
naam chef
naam recept
ingrediënt
Type recept
- Alle -
vlees gerecht
gevogelte gerecht
vis gerecht
dessert
schaal en schelp
vegetarisch
Recepten
Celtic lamsbout met tijmhoning en za’atar, witloof uit volle grond en gesmoorde appelen
Frédéric Picot
Gebakken longhaas van Brits rund en bretoense roze uien "bonne femme"
Dominique Pille
Britse lamskroontjes, asperges, mousse van wortel, tuinbonen, bouchonaardappelen, lamsjus met kasteel tripel
Ilse Van Keer
Gelakte rundsnek met Kasteelbier Cuvée
Jo Nelissen
Chateaubriand van brits rundvlees, klaargemaakt in hooi, met zwarte truffelboter, fricassee van erwtjes en stroaardappelen
Cédric Callenaere
Gebakje met aardbeien en vanillecrème
Didier Bolle-France
Gebakken ganzenlever met korst van speculaas, reductie van sherry-azijn
Asperges, erwtjes, koolrabi en gerookte paling
Makreeltartaar, koude bieslooksabayon en gerookte kaas
Damien Audusseau
De vol-au-vent van Aux Armes de Bruxelles
Cédric Callenaere
Crème brûlée met cuberdons
Cédric Callenaere
Tartaar van makreel en gravlax van eendenlever
Nicolas Tournay
Moelleux van pure Caraïben chocolade met peren, confituur van melk en ijs van honingklaver
Nicolas Tournay
Gebakken Sint-Jakobsnoten uit Dieppe, variaties van courgette, room van eekhoorntjesbrood, gomasia van courgette
Nicolas Tournay
Komkommer, munt, platte kaas, cacao
Vilhjalmur Sigurdarson
Knapperig kippenvel
Vilhjalmur Sigurdarson
Lam
Vilhjalmur Sigurdarson
Leng, komkommer en daslook
Dirkjan Decock
Bosui met hamsa, Nieuw-Zeelandse spinazie en brave hendrik
Dirkjan Decock
Tomaat, koolrabi en citroengeranium
Dirkjan Decock
Gerookte eend en kip – finest Belgium chocolate – orange marmelade.
Didier Verbelen
Kort gebakken coquille
Didier Verbelen
Asperges “ Florentine”
Didier Verbelen
Bloemkooltartaar en - puree op zaden kaas crackers
Espuma van nieuwe aardappelen – Daslook – Karnemelk – Nieuwpoortse garnalen
David Grosdent
Noordzee pladijs – courgettes uit de tuin – verse kappertjes – sap van gefermenteerde groenten
David Grosdent
Nieuwpoortse garnalen – gelei van postelein – knolselder - eidooier
David Grosdent
Duif, groene kool, wortelen, saus, Parijse champignons
Maxime Zimmer
Gekonfijte forel, kruidengelei, schuim van venusschelpen, groene saus
Maxime Zimmer
Sint-Jakobsschelpen, prei, schuim, prei-olie
Maxime Zimmer
Toon meer recepten