Overslaan en naar de inhoud gaan
-
-
-
The Mastercooks of Belgium
Hoofdnavigatie
The Mastercooks
The Young Masters
Nieuws
Kalender
Recepten
Info
Bestuur
De stichters
4 decennia voorzitters
Partners
Shop
Contact
nl
fr
Zoeken
Search
Kruimelpad
Home
Cherchez votre recette
uw recept zoeken
naam chef
naam recept
ingrediënt
Type recept
- Alle -
vlees gerecht
gevogelte gerecht
vis gerecht
dessert
schaal en schelp
vegetarisch
Recepten
Makreeltartaar, koude bieslooksabayon en gerookte kaas
Damien Audusseau
De vol-au-vent van Aux Armes de Bruxelles
Cédric Callenaere
Crème brûlée met cuberdons
Cédric Callenaere
Tartaar van makreel en gravlax van eendenlever
Nicolas Tournay
Moelleux van pure Caraïben chocolade met peren, confituur van melk en ijs van honingklaver
Nicolas Tournay
Gebakken Sint-Jakobsnoten uit Dieppe, variaties van courgette, room van eekhoorntjesbrood, gomasia van courgette
Nicolas Tournay
Komkommer, munt, platte kaas, cacao
Vilhjalmur Sigurdarson
Knapperig kippenvel
Vilhjalmur Sigurdarson
Lam
Vilhjalmur Sigurdarson
Leng, komkommer en daslook
Dirkjan Decock
Bosui met hamsa, Nieuw-Zeelandse spinazie en brave hendrik
Dirkjan Decock
Tomaat, koolrabi en citroengeranium
Dirkjan Decock
Gerookte eend en kip – finest Belgium chocolate – orange marmelade.
Didier Verbelen
Kort gebakken coquille
Didier Verbelen
Asperges “ Florentine”
Didier Verbelen
Bloemkooltartaar en - puree op zaden kaas crackers
Frank Fol
Espuma van nieuwe aardappelen – Daslook – Karnemelk – Nieuwpoortse garnalen
David Grosdent
Noordzee pladijs – courgettes uit de tuin – verse kappertjes – sap van gefermenteerde groenten
David Grosdent
Nieuwpoortse garnalen – gelei van postelein – knolselder - eidooier
David Grosdent
Duif, groene kool, wortelen, saus, Parijse champignons
Maxime Zimmer
Gekonfijte forel, kruidengelei, schuim van venusschelpen, groene saus
Maxime Zimmer
Sint-Jakobsschelpen, prei, schuim, prei-olie
Maxime Zimmer
Zwezeriken, boerenkool, aardpeer
Sam Van Houcke
Palthaesta, miso, champignon
Sam Van Houcke
Gebakken wijting, pompoen, cantharellen, jus van strandkrab, kipkrokant
Sam Van Houcke
Wortelen met Belgische pickles en schuim van boerenkool
Xavier Van Hecke
Carpaccio van gele biet en burrata. Witloof, rode biet en mosterdsla
Xavier Van Hecke
Spruitjes met pastinaak en spinazie
Xavier Van Hecke
Tongschar, kaviaar, aardappel en wodka
Tongschar, courgette, tomaat en salie
Toon meer recepten