Overslaan en naar de inhoud gaan
-
-
-
The Mastercooks of Belgium
Hoofdnavigatie
Mastercooks
Young Masters
Wedstrijd
Nieuws
Recepten
Partners
Shop
Info
Hoe Mastercook worden
Het bestuur
Kalender
De stichters
4 decennia voorzitters
In memoriam
Contact
Cadeaubons info
Hoe Mastercook worden?
Hoe Young Master worden?
TV
login
nl
fr
0
nl
fr
Kruimelpad
Home
uw recept zoeken
uw recept zoeken
naam chef
naam recept
ingrediënt
Type recept
- Alle -
vlees gerecht
gevogelte gerecht
vis gerecht
dessert
schaal en schelp
vegetarisch
Recepten
Lamscarré en lamszwezerik met asperges, kikkererwten en jus van zwarte knoflook
Wouter Van Hoof
Brits lamszadel, ratatouille van romanesco, bloemkool, munt, tomaat, aardappelbolletjes met parmezaan
Jonathan De Geyseleer
Twee texturen van lam met verse kruiden en groene asperges
Alexandru Sapco
Britse filet pur gevuld met duxelles en crème van champignons, structuren van flespompoen, wortel, aardappeltaartje, sausje van dragon en Kasteel Rouge
Patrick De Gendt
Brits lendestuk in saus van Kasteelbier Tripel met gember en citroengras
Patrick Celeghin
Twee bereidingen van lam, Kasteel Rubus Framboise, knolselder, chioggiabiet en girolles
An Nelissen
3 Bereidingen van het lam
Mitchell Merola
Risotto met lam en Kasteel Rouge
Claude Pohlig
Zeetong met Kasteel Tripel
Skrei met Kasteel Tripel
Elien Verhulst
Gebakken zeewolf met schorseneren, kaviaar en Kasteel Donker.
Geert Gheysels
Gepocheerde peer met sabayon van Barista Chocolate Quad
Eric Pankert
Gemarineerde zalm met Kasteel Rouge
Dirk Vandendriessche
Britse lamsfilet met Kasteel Cuvée
Schelvis met groene linzen, spinazie, zeesla en een saus van Kasteel Xtra
Guy De Jonghe
Britse lamsschouder met Kasteel Donker
Daniel Molmans
Canette filet met boerenkool, vijg, pompelmoes en een sausje van Kasteel Xtra
Dieter Fleurinck
Celtic lamsbout met tijmhoning en za’atar, witloof uit volle grond en gesmoorde appelen
Frédéric Picot
Gebakken longhaas van Brits rund en bretoense roze uien "bonne femme"
Dominique Pille
Britse lamskroontjes, asperges, mousse van wortel, tuinbonen, bouchonaardappelen, lamsjus met kasteel tripel
Ilse Van Keer
Gelakte rundsnek met Kasteelbier Cuvée
Jo Nelissen
Chateaubriand van brits rundvlees, klaargemaakt in hooi, met zwarte truffelboter, fricassee van erwtjes en stroaardappelen
Cédric Callenaere
Gebakje met aardbeien en vanillecrème
Didier Bolle-France
Gebakken ganzenlever met korst van speculaas, reductie van sherry-azijn
Didier Bolle-France
Asperges, erwtjes, koolrabi en gerookte paling
Daniel Molmans
Makreeltartaar, koude bieslooksabayon en gerookte kaas
Damien Audusseau
De vol-au-vent van Aux Armes de Bruxelles
Cédric Callenaere
Crème brûlée met cuberdons
Cédric Callenaere
Tartaar van makreel en gravlax van eendenlever
Nicolas Tournay
Moelleux van pure Caraïben chocolade met peren, confituur van melk en ijs van honingklaver
Nicolas Tournay
Toon meer recepten