Overslaan en naar de inhoud gaan
-
-
-
The Mastercooks of Belgium
Hoofdnavigatie
Mastercooks
Young Masters
Wedstrijd
Nieuws
Recepten
Partners
Shop
Info
Hoe Mastercook worden
Het bestuur
Kalender
De stichters
4 decennia voorzitters
In memoriam
Contact
Cadeaubons info
Hoe Young Master worden?
Mastercooks TV
login
nl
fr
Zoeken
Search
0
Kruimelpad
Home
uw recept zoeken
uw recept zoeken
naam chef
naam recept
ingrediënt
Type recept
- Alle -
vlees gerecht
gevogelte gerecht
vis gerecht
dessert
schaal en schelp
vegetarisch
Recepten
Gebakken zeewolf met schorseneren, kaviaar en Kasteel Donker.
Geert Gheysels
Gepocheerde peer met sabayon van Barista Chocolate Quad
Eric Pankert
Gemarineerde zalm met Kasteel Rouge
Dirk Vandendriessche
Britse lamsfilet met Kasteel Cuvée
Pierre Burtonboy
Schelvis met groene linzen, spinazie, zeesla en een saus van Kasteel Xtra
Guy De Jonghe
Britse lamsschouder met Kasteel Donker
Daniel Molmans
Canette filet met boerenkool, vijg, pompelmoes en een sausje van Kasteel Xtra
Dieter Fleurinck
Celtic lamsbout met tijmhoning en za’atar, witloof uit volle grond en gesmoorde appelen
Frédéric Picot
Gebakken longhaas van Brits rund en bretoense roze uien "bonne femme"
Dominique Pille
Britse lamskroontjes, asperges, mousse van wortel, tuinbonen, bouchonaardappelen, lamsjus met kasteel tripel
Ilse Van Keer
Gelakte rundsnek met Kasteelbier Cuvée
Jo Nelissen
Chateaubriand van brits rundvlees, klaargemaakt in hooi, met zwarte truffelboter, fricassee van erwtjes en stroaardappelen
Cédric Callenaere
Gebakje met aardbeien en vanillecrème
Didier Bolle-France
Gebakken ganzenlever met korst van speculaas, reductie van sherry-azijn
Asperges, erwtjes, koolrabi en gerookte paling
Daniel Molmans
Makreeltartaar, koude bieslooksabayon en gerookte kaas
Damien Audusseau
De vol-au-vent van Aux Armes de Bruxelles
Cédric Callenaere
Crème brûlée met cuberdons
Cédric Callenaere
Tartaar van makreel en gravlax van eendenlever
Nicolas Tournay
Moelleux van pure Caraïben chocolade met peren, confituur van melk en ijs van honingklaver
Nicolas Tournay
Gebakken Sint-Jakobsnoten uit Dieppe, variaties van courgette, room van eekhoorntjesbrood, gomasia van courgette
Nicolas Tournay
Komkommer, munt, platte kaas, cacao
Knapperig kippenvel
Lam
Leng, komkommer en daslook
Dirkjan Decock
Bosui met hamsa, Nieuw-Zeelandse spinazie en brave hendrik
Dirkjan Decock
Tomaat, koolrabi en citroengeranium
Dirkjan Decock
Gerookte eend en kip – finest Belgium chocolate – orange marmelade.
Didier Verbelen
Kort gebakken coquille
Didier Verbelen
Asperges “ Florentine”
Didier Verbelen
Toon meer recepten