Hal G van Brusselse Vroegmarkt krijgt de naam Jean-Pierre Bruneau

Voor de eerste keer kreeg een van de vijf hallen van de Brusselse Vroegmarkt (MABRU) de naam van een Mastercook. En dan nog een van onze grootste koks: Jean-Pierre Bruneau.

40 jaar Mastercooks!

Dit jaar is het exact 40 jaar geleden dat de vereniging The Mastercooks of Belgium® werd opgericht. Dat wordt onder meer gevierd met twee bijzondere publicaties: een Masterbook en een kookboek! In beide publicaties komt de rijke geschiedenis van de Mastercooks ruim aan bod.

Yves Mattagne doet een pop-up. Gary Kirchens trekt naar Sint-Truiden

Wat al enkele weken vaststond is nu definitief. Vanaf 6 maart opent Yves Mattagne zijn Art Club, een pop-up op het Koningsplein aan het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in

Vincent Gardinal nodigt de Eerste Kok van België 2020 uit

Passeur de talent et de passion, Vincent Gardinal se prépare à un nouveau 4 mains qui, comme les précédents, se déroulera au Prieuré-Saint-Géry.

The Mastercooks

Hommage aan Eric Martin op Horecatel 2020

In de maand maart zal Horecatel een uitgebreide hommage maken aan Mastercook Eric Martin.

The Mastercooks

Evan Triantopoulos wordt ambassadeur van Horecatel 2020

Mastercook Evan Triantopoulos wordt ambassadeur van de nieuwe editie van Horecatel. Evan heeft even getwijfeld om de uitnodiging te aanvaarden, omdat hij zijn restaurant niet in de

The Mastercooks

Pierre Résimont opent Le Green de l’Eau Vive

Le Green de l’Eau Vive is de nieuwe brasserie van Pierre Résimont, ondergebracht in het clubhuis van de Golf de Rougemont in Profondeville.

The Mastercooks

De nieuwe Michelingids honoreert 2 Young Masters en een Mastercook

In de nieuwe Michelingids 2020 hebben alle Mastercooks hun ster behouden. Dat alleen al is een applaus waard. Maar er is meer: twee Young Masters, Vilhjalmur Sigurdarson en Kevin

Arabelle Meirlaen en haar moestuin op de radio

Net als in het programma ‘Le monde invisible’ op La Première (RTBF) dat gewijd was aan de moestuinen van Alain Passart, gingen de journalisten Thierry Genicot en Joëlle Rochette kennis maken met Arabelle Meirlaen om haar herfsttuin in Marchin te ontdekken.

Mastercook Bert Meewis is Gault&Millau chef van het jaar

Bert Meewis van het restaurant Slagmolen in Opglabeek werd door Gault&Millau verkozen tot chef van het jaar 2020.

Refreshing Monday met nieuwe activiteiten van de Mastercooks

Eind oktober kwamen de Mastercooks en Young Masters samen bij Excellis om de nieuwigheden van de herfst te ontdekken en enkele partners van de vereniging te ontmoeten.
The Mastercooks

Pascal Devalkeneer viert de 20ste verjaardag van Le Chalet de la Forêt

Pascal Devalkeneer sluit 2019 feestelijk af. Niet alleen werd het terras van zijn restaurant gehonoreerd tot Terras van het Jaar in de GaultMillau gids 2020. Hij maakt zich ook

Website Mastercooks in een nieuw kleedje

De website van de Mastercooks zit helemaal in het nieuw. Met de nieuwe look komt het frisse en dynamische karakter van de vereniging beter tot haar recht. Maar we vragen ook hulp