Nieuws

nieuws per rubriek >
nieuws per chef >

De Horeca heropent op 9 juni haar deuren en de Mastercooks hun restaurants!

Heel goed nieuws ! Dinsdag 11 mei heeft het overlegcomité beslist dat de horeca vanaf woensdag 9 juni mensen ook binnen mogen ontvangen. Sedert 8 mei mochten enkel de terrassen van cafés en restaurants openen.

The Mastercooks

Florian De Ruyck wint ‘The Star of Belgian Cuisine’

De winnaar van de prestigieuze wedstrijd ‘The Star of Belgian Cuisine’, is de jonge chef-kok Florian De Ruyck en zijn team van restaurant Alain Bianchin in Overijse. Hij heeft de felgegeerde trofee in ontvangst genomen en mag zich het komende jaar The Star of Belgian Cuisine noemen.
The Star of the Belgian Cuisine

Frank Fol's nieuwe e-book voor een goede start van 2021, het internationale jaar van groenten en fruit

Frank Fol heeft samen met Ilse De Vis (Wild Moon Ceramics) hun 3e seizoensboek, Wild Cooking Winter online geplaatst. Deze keer gaat het over het presenteren van Frank Fol's "wilde" en ongebruikelijke winterrecepten. En als decor, net als bij de twee vorige edities (zomer en herfst), de elegante keramische borden van Ilse De Vis.
The Mastercooks

Belgische topchefs willen op 1 maart opnieuw gasten ontvangen

The Mastercooks: "Heropening restaurants had géén impact op coronacijfers, veilig tafelen is perfect mogelijk" Vrijdag 29 januari 2021 — Brussel, 29 januari 2021 - Restaurants

The Mastercooks

‘The Mastercooks‘ meals@home

‘The Mastercooks of Belgium‘ meals@home. Dé culinaire thuiservaring. Lekker culinair genieten in je veilige thuis "bubbel" met de Mastercooks meals@home.
The Mastercooks

De wedstrijd ‘The Star of Belgian Cuisine’ wordt uitgesteld

De zesde editie van de wedstrijd ‘The Star of Belgian Cuisine’, zal niet doorgaan op zondag 31 januari 2021. Dat hebben de organisatoren besloten wegens de Covid-19 maatregelen. Het evenement van The Mastercooks of Belgium zou dit weekend doorgaan in de hotelschool COOVI in Anderlecht. Een nieuwe datum is nog niet bekend.
The Star of the Belgian Cuisine

Michelin bekroont verschillende Mastercooks en Young Masters

Vandaag , maandag 11 januari, werd, zoals vooraf aangekondigd, de nieuwe Michelin BELUX gids 2021 gepubliceerd ondanks de gezondheidscrisis en de sluiting van restaurants. De traditionele grootse show werd dit jaar vervangen door een grote zoom-vergadering die gelivestreamd werd op de Facebookpagina van de Michelin gids. Dit online event vond plaats in het stadhuis van Bergen (Henegouwen).
The Mastercooks
The Young Masters

Samen houden we stand in 2021!

Na zo'n donker jaar wenst voorzitter Frank Fol, namens ‘The Mastercooks of Belgium’, solidair te zijn met iedereen en ook alle partners te bedanken die veel empathie hebben getoond en onze vereniging en haar leden blijven steunen.

Hoe kan u aangename ‘Bon’ momenten beleven met de Mastercooks ?

Dit jaar doen de leden van The Mastercooks of Belgium meer dan ooit hun best om ervoor te zorgen dat u zeer goede momenten beleeft tijdens de eindejaarsfeesten.
The Mastercooks

Bij de "Jonge Chefs van het jaar" vallen 3 Young Masters in de prijzen

Bij de ‘Jonge Chefs van het jaar ‘ ( Brussels gewest , Wallonië en Vlaanderen) vallen 3 Young Masters in de prijzen ! Een echte primeur voor de vereniging van de “Mastercooks of Belgium”
The Young Masters

Christophe Pauly verkozen tot Chef van het Jaar door Gault&Millau 2021

Mastercook Christophe Pauly van het restaurant Le Coq aux Champs in Soheit-Tinlot, in de provincie Luik, is door Gault&Millau Belux uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2021.
The Mastercooks

Steun de horeca en maak zelf kans op een diner bij een Mastercook

Dit jaar bestaan zowel Dovy Keukens als The Mastercooks of Belgium 40 jaar. Om de horeca te steunen is er een wedstrijd gelanceerd.
Z-Mastercooks

Nieuwe Mastercooks reeks op Kanaal Z

Goed nieuws: de wekelijkse Mastercooks afleveringen gaan vanaf 30 en 31 oktober opnieuw van start op Kanaal Z.
Z-Mastercooks