The Mastercooks of Belgium

Nieuws

15-5-2019

‘Ni sucre ni salé … ou quand la pâtisserie s'invite en cuisine et inversement’ is de titel van het volgende exclusieve diner dat Mastercook Paul Fourier organiseert, samen met chef patissier Lionel Marchand van het restaurant La Pomme Cannelle.

13-5-2019

Namen wordt van 16 tot 19 mei het toneel van een nieuwe eetconcept : Dinner on the Wheel. Het concept is geïnspireerd op Dinner in the Sky, maar dit keer geen tafel die aan een kraan naar boven wordt gehezen, maar een reuzenrad dat worddt omgevormd tot restaurant.

5-5-2019

De jaarlijkse algemene vergadering van de Mastercooks gaat door op maandag 13 mei aanstaande in het Excellis gebouw in Evere. Bij Excellis in Evere zijn de nieuwe burelen van de Mastercooks  gevestigd en zullen ook de bijeenkomsten van de Mastercooks worden georganiseerd. Om dit te markeren wordt maandag een naambord onthuld op de gevel van het gebouw.

5-5-2019

De begrafenis van onze vriend en collega Eric Martin, chef-eigenaar van La Maison Lemonnier in Lavaux-Sainte-Anne, die op 13 april in Kinshasa overleed, vindt plaats in het Château de Lavaux-Sainte-Anne nu woensdag 8 mei om 10 uur.

Pagina's