Mastercooks Coronahulp - Restaurant Maste

Ook onze Young Master Sam Van Houcke toont terug zijn creativiteit in deze moeilijke tijden.
Corona - Chefs zijn creatief

Mastercooks Coronahulp - Hofke van Bazel

In het Hofke van Bazel in Bazel, waar Mastercook Kris De Roy en Young Master Sylvester Schatteman aan het fornuis staan, blijft de keuken draaien voor de cateringactiviteiten.

Corona - Chefs zijn creatief

Mastercooks Coronahulp - ’t Vijfde Seizoen

Young Master Broes Tavernier van ’t Vijfde Seizoen in Aalter zet haar afhaaltraiteurformule verder met een afhaalmenu voor 49 euro per persoon.
Corona - Chefs zijn creatief

Mastercooks Coronahulp - Afhaalmenu van Wilford T

Young Master Tom Vermeiren van het restaurant Wilford T in Temse stelt van donderdag tot zaterdag een drie gangen afhaalmenu voor.

Corona - Chefs zijn creatief

Mastercooks coronahulp - Tafel van 2 take away menu

Voor wie op een zaterdagavond op restaurantniveau wil tafelen heeft Mastercook Patrick Caignau, van het restaurant De Tafel van 2 in Ninove, een take away keuzemenu in petto. Het
Corona - Chefs zijn creatief

Mastercooks Coronahulp - De Vijf Seizoenen

Young Masters Laurence en Jonas Haegeman van het restaurant De Vijf Seizoenen in Brakel zorgen in deze moeilijke tijd voor uw dagelijkse portie gezonde verse voeding.
Corona - Chefs zijn creatief

Mastercooks Coronahulp - Mistinguett

Onze nieuwe Young Master Francesca Sterckx van het restaurant Mistinguett in Aarschot biedt wekelijks van dinsdag tot en met zaterdag 3 verschillende afhaalmenu’s aan die de klant zelf kan samenstellen.
Corona - Chefs zijn creatief

Mastercooks Coronahulp - Brasserie Latem

Mastercook Peter Van den Bossche van Brasserie Latem in Sint-Martens-Latem stelt twee take-away menu’s voor. Een Japas ‘Izakay Take Away’ met onder meer sashimi ‘Latem Style’ en twee soorten Bento Boxen en een ‘Brasserie Take Away’ met keuze uit een aantal voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.

Corona - Chefs zijn creatief

Mastercooks Coronahulp - Bistro R

Mastercook Roland Debuyst van Bistro R in Nossegem heeft een uitgebreid aanbod aan afhaalgerechten waardoor je thuis van een restaurantervaring zonder Coronagevoel kan genieten.
Corona - Chefs zijn creatief

Coronavirus maatregelen, onze reactie.

Beste Mastercooks, vrienden en partners, Beste allemaal, De vereniging van Mastercooks van België, haar voorzitter Frank Fol en de leden van het directiecomité, wensen te reageren op de ‘lockdown’ door de Nationale Veiligheidsraad van vrijdag 13 maart.

The Mastercooks
Corona - Chefs zijn creatief

Wie wordt de ster van de Belgische keuken 2020?

Om de 2 jaar kiezen Mastercooks Pierre Wynants en Frank Fol samen met de Mastercooks of Belgium® de ‘Ster van de Belgische keuken’. Een wedstrijd waarbij kandidaten Belgische

Laury Zioui sluit L’Eveil des Sens

Zondag 8 maart deden Laury Zioui en zijn vrouw Nadia hun laatste service in l’Eveil des Sens. Na twee decennia sluiten ze hun restaurant en leggen ze de boeken neer. Het is alleszins een verrassend besluit. Zeker omdat de zaak een trouw cliënteel heeft en het ook erg genegen is bij journalisten en culinaire gidsen. Dat bewijzen de Michelinster en de score van 17/20 in Gault&Millau.

Overlijden André Martiny

Ce lundi 24 février, les Mastercooks ont perdu l’un des leurs. André Martiny était un membre de la première heure. Cérémonie d’hommage à André Martiny ce samedi 29 février