Bru

Partner

Ons water
Het water dat natuurlijk bruisend uit onze grond komt.

Uit het hart van onze Belgische Ardennen.
Bru® water ontspringt natuurlijk licht bruisend vlakbij het Ardense dorpje Stoumont. De bron ligt in een prachtig beschermd groengebied van 4.250 hectare, waar de ondergrond een specifieke minerale samenstelling heeft. Daardoor krijgt ons water zijn perfect neutrale smaak.

Natuurlijke parels.
De kostbare, natuurlijke parels van Bru® ontstaan door het langdurige contact met unieke carbonaatrotsen in de ondergrond in en rond Stoumont. Wanneer ons water aan de bron ontspringt, is het dus van nature al een licht bruisende, sprankelende verfrissing… Daar hoeven we niets meer aan toe te voegen!

Bru®: unieke smaakmaker aan tafel.
Lekker tafelen, thuis of op restaurant? Daar horen de unieke smaak en samenstelling van Bru® bij. We vertellen je er graag alles over.

Bij Bru® is het minerale evenwicht tussen calcium en magnesium hetzelfde als bij een goede wijn. Bovendien heeft ons water ook een laag zoutgehalte. Daardoor krijgt het een neutrale smaak en komen gerechten en wijnen helemaal tot hun recht. Kortom: redenen genoeg om voor Bru® te kiezen als perfecte tafelgenoot!

Bru advertentie

Alle partners