Winnaar Pierre Wynants Trophy 2022 werd Elien Verhulst Voorstelling van het Mastercooks boek Geschenkbox Bon Moments The Mastercooks in Japan voor "Monde Selection" Speciale prijs van de jury voor het boek The Mastercooks Gastronomische diplomatie Mastercook Lieven Lootens wint award met nieuw dessert WholeFruit Chocolade Refreshing Monday 12 september - The movie Nieuwe tijden, nieuwe sterren Villa Lorraine by Yves Mattagne: twee welverdiende sterren! International Culinary Petanque Fiesta 2022 Proficiat Sam! Young Master Sam Van Houcke naar wereldfinale Bocuse d’Or in 2023 Fourchette is terug! Mis de vierde editie niet! Geert Gheysels nieuwe vice-voorzitter Mastercooks Vlaanderen Statuut van jonge afgestudeerden: de culinaire verenigingen mobiliseren zich De hal D van de Vroegmarkt van Brussel zal binnenkort worden herdoopt tot de naam van de Brusselse chef Pierre Wynants. Sam Van Houcke is geselecteerd om België te vertegenwoordigen op de Bocuse d’Or Europe De grote Brusselse chef Claude Dupont is naar de sterren vertrokken Chef van het Jaar Christophe Pauly brengt zijn eerste boek uit Eric Pankert pronkt met een 45-jarige Michelin-ster bij Zur Post De heropstartplannen van de Vereniging The Mastercooks of Belgium Mastercook Peter Goossens ziet twee van zijn medewerkers bekroond worden op de Prosper Montagné Wedstrijden Felix Alen, onze dierbare vice-voorzitter Vlaanderen, is overleden Never Give Up Day, de “dank je wel” van 18 augustus Viki Geunes over Zilte, 3 sterren en corona Comme chez Soi viert vandaag zijn 95ste verjaardag Yves Mattagne, Meesterkok van La Villa Lorraine Eerste vergadering van de raad van bestuur van The Mastercooks onder het voorzitterschap van Cédric Poncelet Dinner in the Sky in Brussel met The Mastercooks The Pierre Wynants Trophy
De hal D van de Vroegmarkt van Brussel zal binnenkort worden herdoopt tot de naam van de Brusselse chef Pierre Wynants.
Mastercook Peter Goossens ziet twee van zijn medewerkers bekroond worden op de Prosper Montagné Wedstrijden
Eerste vergadering van de raad van bestuur van The Mastercooks onder het voorzitterschap van Cédric Poncelet