De reserveringen voor de ‘Jongerenveertiendaagse’ zijn nu open
Sam Van Houcke is geselecteerd om België te vertegenwoordigen op de Bocuse d’Or Europe
De grote Brusselse chef Claude Dupont is naar de sterren vertrokken
Chef van het Jaar Christophe Pauly brengt zijn eerste boek uit

 Door de Corona crisis, worden alle “Bons Moments” die vervallen in de loop van 2020, gratis verlengd tot en met  31/12/2021. Meer info

 

Statuut van jonge afgestudeerden: de culinaire verenigingen mobiliseren zich
Eric Pankert pronkt met een 45-jarige Michelin-ster bij Zur Post
De heropstartplannen van de Vereniging The Mastercooks of Belgium
Mastercook Peter Goossens ziet twee van zijn medewerkers bekroond worden op de Prosper Montagné Wedstrijden
Felix Alen, onze dierbare vice-voorzitter Vlaanderen, is overleden
Never Give Up Day, de “dank je wel” van 18 augustus 
Viki Geunes over Zilte, 3 sterren en corona
Comme chez Soi viert vandaag zijn 95ste verjaardag
Yves Mattagne, Meesterkok van La Villa Lorraine
Eerste vergadering van de raad van bestuur van The Mastercooks onder het voorzitterschap van Cédric Poncelet
Dinner in the Sky in Brussel met The Mastercooks
Frank Fol maakt plaats voor Cédric Poncelet als hoofd van de Mastercooks
Florian De Ruyck wint ‘The Star of Belgian Cuisine’
De Horeca heropent op 9 juni haar deuren en de Mastercooks hun restaurants!