Pierre Wynants Trophy 2024

De “Pierre Wynants Trophy”, zal dit jaar doorgaan op 21 oktober doorgaan op maandag 21 oktober in het restaurant « De Mijn » van Hotelschool Ter Duinen. Deze tweejaarlijkse wedstrijd gaat door met de steun van de Mastercooks of Belgium met Pierre Wynants als erevoorzitter van de Jury.

Pierre Wynants Trophy

Pierre Wynants Trophy: de oprichter geeft het stokje door aan Lionel Rigolet

‘De Ster van de Belgische Keuken’, de grote kookwedstrijd die in samenwerking met Mastercooks wordt georganiseerd en nu de ‘Pierre Wynants Trophy’ heet ter ere van de man die hem oorspronkelijk had bedacht, wordt sinds het begin voorgezeten door deze laatste.

Pierre Wynants Trophy
The Star of the Belgian Cuisine

Winnaar Pierre Wynants Trophy 2022 werd Elien Verhulst

Woensdag 23 november werd in de keukens van Horeca Expo in Gent door de vijf kandidaten gekookt voor de Trophy Pierre Wynants 2022. Winnaar werd Elien Verhulst van restaurant Vlass in Middelkerke.
Pierre Wynants Trophy

De Ster van de Belgische Keuken heeft zijn trofee in ontvangst genomen

Florian De Ruyck kreeg in juli bezoek van de vertegenwoordigers van de RvB van The Mastercooks onder leiding van Olivier Wilbers en Claude Pohlig. Een gezellig en heuglijk bezoek voor de winnaar van de wedstrijd voor de Ster van de Belgische Keuken.
The Young Masters
The Mastercooks
Pierre Wynants Trophy

Florian De Ruyck wint ‘The Star of Belgian Cuisine’

De winnaar van de prestigieuze wedstrijd ‘The Star of Belgian Cuisine’, is de jonge chef-kok Florian De Ruyck en zijn team van restaurant Alain Bianchin in Overijse. Hij heeft de felgegeerde trofee in ontvangst genomen en mag zich het komende jaar The Star of Belgian Cuisine noemen.
The Star of the Belgian Cuisine
Pierre Wynants Trophy

De wedstrijd ‘The Star of Belgian Cuisine’ wordt uitgesteld

De zesde editie van de wedstrijd ‘The Star of Belgian Cuisine’, zal niet doorgaan op zondag 31 januari 2021. Dat hebben de organisatoren besloten wegens de Covid-19 maatregelen. Het evenement van The Mastercooks of Belgium zou dit weekend doorgaan in de hotelschool COOVI in Anderlecht. Een nieuwe datum is nog niet bekend.
The Star of the Belgian Cuisine
Pierre Wynants Trophy

De Ster van de Belgische Keuken© keert terug voor 2020-2021 – De inschrijvingen zijn open!

Zoals reeds eerder aangekondigd, zal de Ster van de Belgische Keuken normaliter plaatsvinden op 21 november 2020, op de Horeca Expo in Gent. We zijn recentelijk te weten gekomen dat de regering het groene licht heeft gegeven aan de Horeca Expo, die elke twee jaar de Ster van de Belgische Keuken-wedstrijd mag verwelkomen.

Pierre Wynants Trophy
The Star of the Belgian Cuisine

Wie wordt de ster van de Belgische keuken 2020?

Om de 2 jaar kiezen Mastercooks Pierre Wynants en Frank Fol samen met de Mastercooks of Belgium® de ‘ Ster van de Belgische keuken ’. Een wedstrijd waarbij kandidaten Belgische
The Star of the Belgian Cuisine
Pierre Wynants Trophy