Op maandag 7 november heeft een delegatie van de Mastercooks of Belgium, onder leiding van voorzitter Cédric Poncelet en bestaande uit secretaris-generaal Daniel Molmans en de
The Mastercooks
Cédric Poncelet stuurt zijn grootste morele steun naar de Mastercooks.
Sinds gisteren, donderdag 15 juli 2021, staat ons land onder water en worstelt het met een echte ecologische ramp van deze overstromingen. Alle sectoren, vooral in Wallonië, worden natuurlijk en spijtig genoeg getroffen. Lees meer...
The Mastercooks
Een mooie heropening aan alle Meesterkoks!
Op 9 juni of in de eerstkomende dagen zullen alle leden van The Mastercooks of Belgium hun deuren opnieuw openen. Hun nieuwe voorzitter, Cédric Poncelet, heeft reeds blijk gegeven van empathie en steun door het geduld en de moed te prijzen waarvan iedereen de afgelopen maanden blijk heeft gegeven.
The Mastercooks
Eerste vergadering van de raad van bestuur van The Mastercooks onder het voorzitterschap van Cédric Poncelet
Het voorzitterschap van Cédric Poncelet ging onder gunstige voortekenen van start met dit bijzonder zonnige begin van juni.
The Mastercooks
Nieuwe Raad van Bestuur en nieuwe bestuursleden voor The Mastercooks of Belgium
Op de algemene vergadering van 17 mei 2021 werd, zoals gepland, een nieuwe voorzitter en een nieuwe Raad van Bestuur gekozen.
The Mastercooks
Frank Fol maakt plaats voor Cédric Poncelet als hoofd van de Mastercooks
Op maandag 17 mei heeft de algemene vergadering van de vereniging The Mastercooks of Belgium nieuwe verkiezingen gehouden. Deze hadden betrekking op de vervanging van voorzitter Frank Fol en de vernieuwing van het directiecomité van de vereniging.
The Mastercooks
International Culinary Petanque Fiesta 2019 was een groot succes !
Het petanquetornooi van de Mastercooks op Siesta Beach in Knokke-Heist was dit jaar een groot succes. De deelnemers waren bijzonder talrijk, de trouwe partners waren op post, de
Mastercooks Pétanque
Mastercook Cédric Poncelet wint Gouden Vork 2018
Mastercook Cédric Poncelet is de winnaar van de Gouden Vork 2018. Zijn restaurant Cédric werd daarmee als beste bekroond voor de regio Brugge-Kust. De Gouden, Zilveren en Bronzen