Mastercook Axel Colona-Cesari van het restaurant Centpourcent in Sint-Katelijne-Waver organiseert een take away afhaalservice met diverse afhaalmomenten.
Corona - Chefs zijn creatief
Afhaalformule 't Aards Paradijs en Naturell
Mastercook Lieven Lootens stelt een reeks koude en warme gerechten van zijn restaurants ’t Aards Paradijs in Merendree en Naturell in Gent nu ook in een afhaalversie beschikbaar.
Corona - Chefs zijn creatief
Pasen thuis met Mario Holtzem
Onder de slogan ‘Easter at home by Mario Holtzem’ stelt onze Mastercook van Creatief Culinair Atelier in Hasselt, een afhaalmenu voor het paasweekend voor.
Corona - Chefs zijn creatief
Take-away paasmenu van de Mijlpaal
Mastercook Jan Menten van restaurant De Mijlpaal in Tongeren heeft een afhaal paasmenu samengesteld waarmee je thuis lekker kan tafelen tijdens de paasdagen. Het menu kan starten
Corona - Chefs zijn creatief
DE PASTORIE @ HOME
Laat de coronacrisis geen domper zijn op de mooie paasdagen. Gezellig genieten van een paasmenu? Het kan perfect. Tijdens de komende paasdagen wil de Pastorie u laten meegenieten
Corona - Chefs zijn creatief
De Repertoire bij jou thuis!
Mastercook Joris Wils van de Repertoire in Herentals heeft een uitgebreid aanbod afhaalgerechten. Ze worden met dezelfde zorg en verse ingrediënten bereid als de maaltijden in het
Corona - Chefs zijn creatief
Mastercooks Coronahulp - Restaurant Maste
Ook onze Young Master Sam Van Houcke toont terug zijn creativiteit in deze moeilijke tijden.
Corona - Chefs zijn creatief
Mastercooks Coronahulp - Hofke van Bazel
In het Hofke van Bazel in Bazel, waar Mastercook Kris De Roy en Young Master Sylvester Schatteman aan het fornuis staan, blijft de keuken draaien voor de cateringactiviteiten.
Corona - Chefs zijn creatief
Mastercooks Coronahulp - ’t Vijfde Seizoen
Young Master Broes Tavernier van ’t Vijfde Seizoen in Aalter zet haar afhaaltraiteurformule verder met een afhaalmenu voor 49 euro per persoon.
Corona - Chefs zijn creatief
Mastercooks Coronahulp - Afhaalmenu van Wilford T
Young Master Tom Vermeiren van het restaurant Wilford T in Temse stelt van donderdag tot zaterdag een drie gangen afhaalmenu voor.
Corona - Chefs zijn creatief
Mastercooks coronahulp - Tafel van 2 take away menu
Voor wie op een zaterdagavond op restaurantniveau wil tafelen heeft Mastercook Patrick Caignau, van het restaurant De Tafel van 2 in Ninove, een take away keuzemenu in petto. Het
Corona - Chefs zijn creatief
Mastercooks Coronahulp - De Vijf Seizoenen
Young Masters Laurence en Jonas Haegeman van het restaurant De Vijf Seizoenen in Brakel zorgen in deze moeilijke tijd voor uw dagelijkse portie gezonde verse voeding.
Corona - Chefs zijn creatief
Mastercooks Coronahulp - Mistinguett
Onze nieuwe Young Master Francesca Sterckx van het restaurant Mistinguett in Aarschot biedt wekelijks van dinsdag tot en met zaterdag 3 verschillende afhaalmenu’s aan die de klant zelf kan samenstellen.