De nieuwe We’re Smart® Awards onthullen wereldtop van groentenrestaurants

Brussel, 21 september 2020 - We’re Smart® Green Guide, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 21 september de beste groentenrestaurants én -bedrijven ter wereld bekend. La Distillerie (Château Bourglinster - Luxemburg) van groentenchef René Mathieu is uitgeroepen tot het Beste Groentenrestaurant ter Wereld. Xavier Pellicer, topchef van het gelijknamige restaurant in Barcelona, wordt opgenomen in de prestigieuze lijst van “Plant Based Untouchable Chefs” voor zijn jarenlange toewijding en pionierschap in de groentenkeuken.

The Mastercooks

Nicolas Decloedt en Caroline Baerten starten een nieuw evenement in Ieper op de biologische boerderij Le Monde des Mille Couleurs

Voor de Mastercook die samen met zijn partner, Caroline Baerten, eigenaar is van het emblematische Brusselse groentenrestaurant ‘Humus & Horense’, heeft de lockdown goed gedaan. Goed, want buiten de enorme onzekerheid die gepaard gaat met de sluiting/heropening van restaurants, zal de tijd waarin we met z’n allen opgesloten zaten er ook eentje van zelfreflectie en – uiteindelijk – toewijding zijn.

The Mastercooks