Nieuws

nieuws per rubriek >
nieuws per chef >

Tristan Martin zal België vertegenwoordigen op de volgende Taittinger-wedstrijd

De finale van de 54e editie van de Taittinger 2020-wedstrijd – De Internationale Prijs voor de Auteurskeuken – werd uitgesteld vanwege het coronavirus en zal in januari 2022 plaatsvinden in Parijs.
The Mastercooks

Steun voor horecazelfstandigen na de overstromingen

De federale minister voor Zelfstandigen, David Clarinval, heeft op donderdag 15 juli aangekondigd dat bijzondere steun verleend zal worden aan de zelfstandigen die getroffen zijn
The Mastercooks

Cédric Poncelet stuurt zijn grootste morele steun naar de Mastercooks.

Sinds gisteren, donderdag 15 juli 2021, staat ons land onder water en worstelt het met een echte ecologische ramp van deze overstromingen. Alle sectoren, vooral in Wallonië, worden natuurlijk en spijtig genoeg getroffen. Lees meer...

The Mastercooks

Comme chez Soi viert vandaag zijn 95ste verjaardag

95 jaar van passie, toewijding, liefde en delen. Wie had dat gedacht...? Zeker niet Georges Cuvelier, de eerste in de familiesaga, die in 1926 "Chez Georges", een klein buurtrestaurant, opende.
The Mastercooks

Yves Mattagne, Meesterkok van La Villa Lorraine

De langverwachte nieuwe versie van La Villa Lorraine van Yves Mattagne opende haar deuren niet in april, zoals gepland vóór de gezondheidscrisis, maar, als gevolg daarvan, begin juni.
The Mastercooks

Dinner in the Sky in Brussel met The Mastercooks

Na Antwerpen, waar het onvermijdelijk een succes was, komt het evenement Dinner in the Sky terug naar Brussel met een aantal Mastercooks aan boord! Een nieuwe locatie en nieuwe tafels (per 4) zijn ook van de partij om het concept van deze tafels op 50 meter hoogte nog innovatiever te maken.
The Mastercooks

Een mooie heropening aan alle Meesterkoks!

Op 9 juni of in de eerstkomende dagen zullen alle leden van The Mastercooks of Belgium hun deuren opnieuw openen. Hun nieuwe voorzitter, Cédric Poncelet, heeft reeds blijk gegeven van empathie en steun door het geduld en de moed te prijzen waarvan iedereen de afgelopen maanden blijk heeft gegeven.
The Mastercooks

Eerste vergadering van de raad van bestuur van The Mastercooks onder het voorzitterschap van Cédric Poncelet

Het voorzitterschap van Cédric Poncelet ging onder gunstige voortekenen van start met dit bijzonder zonnige begin van juni.
The Mastercooks

Nieuwe Raad van Bestuur en nieuwe bestuursleden voor The Mastercooks of Belgium

Op de algemene vergadering van 17 mei 2021 werd, zoals gepland, een nieuwe voorzitter en een nieuwe Raad van Bestuur gekozen.
The Mastercooks

Frank Fol maakt plaats voor Cédric Poncelet als hoofd van de Mastercooks

Op maandag 17 mei heeft de algemene vergadering van de vereniging The Mastercooks of Belgium nieuwe verkiezingen gehouden. Deze hadden betrekking op de vervanging van voorzitter Frank Fol en de vernieuwing van het directiecomité van de vereniging.
The Mastercooks

De Horeca heropent op 9 juni haar deuren en de Mastercooks hun restaurants!

Heel goed nieuws ! Dinsdag 11 mei heeft het overlegcomité beslist dat de horeca vanaf woensdag 9 juni mensen ook binnen mogen ontvangen. Sedert 8 mei mochten enkel de terrassen van cafés en restaurants openen.

The Mastercooks

Frank Fol's nieuwe e-book voor een goede start van 2021, het internationale jaar van groenten en fruit

Frank Fol heeft samen met Ilse De Vis (Wild Moon Ceramics) hun 3e seizoensboek, Wild Cooking Winter online geplaatst. Deze keer gaat het over het presenteren van Frank Fol's "wilde" en ongebruikelijke winterrecepten. En als decor, net als bij de twee vorige edities (zomer en herfst), de elegante keramische borden van Ilse De Vis.
The Mastercooks

Belgische topchefs willen op 1 maart opnieuw gasten ontvangen

The Mastercooks: "Heropening restaurants had géén impact op coronacijfers, veilig tafelen is perfect mogelijk" Vrijdag 29 januari 2021 — Brussel, 29 januari 2021 - Restaurants

The Mastercooks