De Pastorie verhuist tijdelijk naar "De Watermolen"

Op 04 maart 2024 starten de afbraakwerken aan het gebouw De Pastorie, Plaats 2 te Lichtaart. Het pand ondergaat een ware metamorfose. Het restaurant zal op deze locatie een jaar gesloten blijven. 

Onze architecten zijn aardig aan het werk om de historische site klaar te makenvoor de volgende generatie met respect voor het beschermde, historische gedeelteen omgeving. 

De heropening en intrek in het nieuwe restaurant “De Pastorie” is gepland voorjaar2025. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de evolutie in deze.

Lang was het “inside-information” maar nu is het openbaar! 27 maart 2024 verhuist Restaurant De Pastorie te Lichtaart tijdelijk zijn culinaire activiteiten naar Kasterlee. 

Op Houtum staat de Watermolen te pronken in al zijn glorie. Deze idyllische plekzal een jaar ons werkterrein worden. We kijken er enorm naar uit om jullie, op deze “POP UP” locatie te kunnen ontvangen en te verwennen tijdens onze verbouwingswerken.

Restaurant “De Watermolen” is erg karaktervol en aardig gelegen. De eeuwen oude bomen, de kolkende kleine Nete, ruime parking en erg mooie tuin en terras passen perfect in onze filosofie. We zijn enorm fier en dankbaar dat we de onderhandelingen over deze “ter beschikking stelling” hebben kunnen afronden met de eigenaars van het pand. 

Het is immers geen onbekend terrein voor Carl & Loes. Carl was er 6 jaar aan de slag als “chef de cuisine” en Loes ontpopte zich er alsware gastvrouw.
 

De Pastorie news

Tot 3 maart 2024 blijfen ze in Restaurant "De Pastorie" tot je volle service.
Verhuisperiode : Gesloten van 04 maart tot 27 maart 2025 Volg alle ontwikkeling van de bouwfase op social media.

Door de verbouwingen, stellen De Pastorie een heel aantal zaken te koop. Waaonder o.a. een fornuis Bonnet Maestro, dampkaphemel De Kobra enz... Voor meer info omtrent deze zaken kan u contact opnemen met info@restaurantdepastorie.be


 Zicht op de keuken van De Pastorie

Meer info