De Ster van de Belgische Keuken© keert terug voor 2020-2021 – De inschrijvingen zijn open!

Zoals reeds eerder aangekondigd, zal de Ster van de Belgische Keuken normaliter plaatsvinden op 21 november 2020, op de Horeca Expo in Gent. We zijn recentelijk te weten gekomen dat de regering het groene licht heeft gegeven aan de Horeca Expo, die elke twee jaar de Ster van de Belgische Keuken-wedstrijd mag verwelkomen.

De initiatiefnemers van dit prestigieuze nationale evenement met internationale allures, voorzitter van Mastercooks Frank Fol en wedstrijdjuryvoorzitter Pierre Wynants, doen jullie er bovendien graag aan herinneren dat de inschrijvingen openstaan tot en met 30 september.

Tegelijkertijd wijzen ze er in het bijzonder op dat de Ster van de Belgische Keuken bedoeld is voor jonge chef-koks van 23 tot 38 jaar die de Belgische origine hebben of die minstens 5 jaar in een Belgisch restaurant hebben gewerkt. De andere voorwaarden staan vermeld op de website van de wedstrijd.

Alle kandidaturen moeten voor – of ten allerlaatste op – 30 september 2020 worden verstuurd naar Frank Fol (info@frankfol.be).

Meer info : https://star.mastercooks.be/

Inschrijving : info@frankfol.be