Villa Lorraine by Yves Mattagne: twee welverdiende sterren!

Mastercook Yves Mattagne, die unaniem werd beschouwd als dé visspecialist toen hij aan het hoofd stond van het restaurant Sea Grill, dat hij naar twee sterren in de Michelingids bracht, is sindsdien de chef-kok van de onvermijdelijke Villa Lorraine, het vlaggenschip van de indrukwekkende reeks goede huizen die door Serge Litvine worden gerund.
The Mastercooks

Yves Mattagne, Meesterkok van La Villa Lorraine

De langverwachte nieuwe versie van La Villa Lorraine van Yves Mattagne opende haar deuren niet in april, zoals gepland vóór de gezondheidscrisis, maar, als gevolg daarvan, begin juni.
The Mastercooks

Dinner in the Sky in Brussel met The Mastercooks

Na Antwerpen, waar het onvermijdelijk een succes was, komt het evenement Dinner in the Sky terug naar Brussel met een aantal Mastercooks aan boord! Een nieuwe locatie en nieuwe tafels (per 4) zijn ook van de partij om het concept van deze tafels op 50 meter hoogte nog innovatiever te maken.
The Mastercooks

Yves Mattagne wordt even traiteur

Net voor de lockdown opende Yves Mattagne ‘Art Club’, een pop-up restaurant in het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten (Brussel). Maar door de coronacrisis heeft dit restaurant al snel de deuren moeten sluiten.

The Mastercooks

Yves Mattagne doet een pop-up. Gary Kirchens trekt naar Sint-Truiden

Wat al enkele weken vaststond is nu definitief. Vanaf 6 maart opent Yves Mattagne zijn Art Club, een pop-up op het Koningsplein aan het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in