Cédric Poncelet stuurt zijn grootste morele steun naar de Mastercooks.

Sinds gisteren, donderdag 15 juli 2021, staat ons land onder water en worstelt het met een echte ecologische ramp van deze overstromingen. Alle sectoren, vooral in Wallonië, worden natuurlijk en spijtig genoeg getroffen.

Helaas is de horecasector weer een groot slachtoffer. Van de moestuin van de een tot de (wijn)kelder van de ander, van de onlangs gerenoveerde restaurantszaal tot de keuken uitgerust met veel essentiële apparatuur, er is geen zaak in de provincies Luik, Namen, Luxemburg en een beetje van Henegouwen die niet in meer of mindere mate is getroffen. De vele telefoontjes naar vrienden en collega's die getroffen zijn door de ramp getuigen hiervan.

Om deze nieuwe catastrofe in te dijken, in ieder geval moreel en op mijn bescheiden niveau als de nieuwe voorzitter van de The Mastercooks of Belgium, wou ik laten weten dat ik van ganser harte, moreel en solidair ben met degenen die het meest getroffen zijn. Ik wil er voor hen zijn, niet fysiek want ook ik heb een restaurant te runnen, maar telefonisch ben ik bereikbaar voor elke vriend en collega om hen in deze moeilijke tijden morele troost te bieden in naam van alle leden van de vereniging die ik mag vertegenwoordigen. 

Met vriendschappelijke en collegiale groeten, 

Cédric Poncelet
Voorzitter The Mastercooks of Belgium

Cedric Poncelet voorzitter van The Mastercooks of Belgium