Eerste vergadering van de raad van bestuur van The Mastercooks onder het voorzitterschap van Cédric Poncelet

Het voorzitterschap van Cédric Poncelet ging onder gunstige voortekenen van start met dit bijzonder zonnige begin van juni. Een eerste vergadering van de nieuwe raad van bestuur onder zijn voorzitterschap werd gehouden in Excellis, waar het bureau van de vereniging is gevestigd. Na afloop volgde een origineel viergangenmenu dat Cédric Poncelet persoonlijk wou aanbieden aan de aanwezige bestuurders. Deze 'verrassingslunch' werd georkestreerd door chef-kok Michel Borsy en Andy De Brouwer (eigenaar en maître d'hôtel) van restaurant Les Eleveurs in Halle.

De nieuwe voorzitter heeft meteen geluisterd naar de leden van de raad van bestuur en een eerste lijst van prioriteiten opgesteld. Die prioriteiten zullen worden omgezet in acties die in september geleidelijk van start zullen gaan.

Zoals hij bij zijn aantreden heeft aangekondigd, zal hij met plezier elk lid of elke partner van de vereniging ontmoeten die dat zou wensen. Cédric, die zich als voorzitter ter beschikking van iedereen stelt, benadrukte nog dat hij vanaf maandag 7 juni elke eerste maandag van de maand aanwezig zal zijn op het bureau van de vereniging (Evere/Brussel).

Texte : J.Rochette