De nieuwe We’re Smart® Awards onthullen wereldtop van groentenrestaurants

Brussel, 21 september 2020 - We’re Smart® Green Guide, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 21 september de beste groentenrestaurants én -bedrijven ter wereld bekend. La Distillerie (Château Bourglinster - Luxemburg) van groentenchef René Mathieu is uitgeroepen tot het Beste Groentenrestaurant ter Wereld. Xavier Pellicer, topchef van het gelijknamige restaurant in Barcelona, wordt opgenomen in de prestigieuze lijst van “Plant Based Untouchable Chefs” voor zijn jarenlange toewijding en pionierschap in de groentenkeuken.

The Mastercooks

Arabelle Meirlaen en haar moestuin op de radio

Net als in het programma ‘Le monde invisible’ op La Première (RTBF) dat gewijd was aan de moestuinen van Alain Passart, gingen de journalisten Thierry Genicot en Joëlle Rochette kennis maken met Arabelle Meirlaen om haar herfsttuin in Marchin te ontdekken.

Arabelle Meirlaen viert de 20ste verjaardag van haar restaurant

Het zijn bijzondere tijden voor Arabelle Meirlaen . Op 6 mei ontving ze in Amsterdam de Award als ‘ Beste groenterestaurant van België’ (Best Vegetables Restaurant Awards 2019) en werd ze bovendien 8ste in de top tien van de beste groenterestaurants ter wereld van de We’re Smart World Green Guide.

Arabelle Meirlaen en Pierre Thirifays presenteren de Cave de Tain l’Hermitage

Op donderdag 23 november worden een aantal uitzonderlijke Côtes du Rhône wijnen voorgesteld bij Arabelle Meirlan . Het gaat om 6 wijnen van de Cave de Tain l’Hermitage die