Arabelle Meirlaen viert de 20ste verjaardag van haar restaurant

Het zijn bijzondere tijden voor Arabelle Meirlaen. Op 6 mei ontving ze in Amsterdam de Award als ‘Beste groenterestaurant van België’ (Best Vegetables Restaurant Awards 2019) en werd ze bovendien 8ste in de top tien van de beste groenterestaurants ter wereld van de We’re Smart World Green Guide.

Om de maand mei in schoonheid af te sluiten viert ze op 29 mei de 20 ste verjaardag van haar restaurant en haar intuïtieve keuken. Dat gebeurt met een Live Cooking (18.15 uur) en een galadiner (19.30 uur) op de Grote Markt van Huy, de stad waar het voor haar allemaal begon. Deze verjaardag wordt georganiseerd in samenwerking met kapsalon ‘Le Printemps’ (Grote Markt, Huy) die voor de gelgenheid een modeshow presenteert met Relooking. De dag wordt in schoonheid afgesloten met een privéavond ‘Remember Jazz Matazz’, met deejays.

Andere activiteiten van Arabelle Meirlaen

20 juni : Wine Tasting Dinner Vendée

Dit wordt een uitzonderlijke avond in aanwezigheid van Thierry Michon van Domaine Saint-Nicolas van de appellatie Fiefs Vendéens. De avond wordt georganiseerd door Pierre Thirifays, Beste Sommelier van België, Gault&Millau 2013, en directeur van het restaurant Arabelle Meirlaen.

25 en 26 juni : ‘La Bulle Cuisine Intuitive met Ayurveda Méditatie en Yoga

Na het succes van haar eerste ‘Bulle’ in augustus 2018, die ze organiseerde samen met dokter Nathalie Geetha Babouraj (Institut de Santé Intégrative et Ma détox ayurvédique colorée), stellen beiden een nieuwe onstpannende en rustgevende tweedaagse voor in een speciale ‘bubbel’ geinstalleerd in de tuin van het restaurant.

Restaurant Arabelle Meirlaen – Chemin de Bertrandfontaine, 7 – 4570 Marchin – 085.25.55.55 – www.arabelle.be

Arabelle Meirlaen - Restaurant (FR) from maxime blogie on Vimeo.