De thuiservaring van CentpourCent

Mastercook Axel Colona-Cesari van het restaurant Centpourcent in Sint-Katelijne-Waver organiseert een take away afhaalservice met diverse afhaalmomenten.
Corona - Chefs zijn creatief

Afhaalformule 't Aards Paradijs en Naturell

Mastercook Lieven Lootens stelt een reeks koude en warme gerechten van zijn restaurants ’t Aards Paradijs in Merendree en Naturell in Gent nu ook in een afhaalversie beschikbaar.
Corona - Chefs zijn creatief

Pasen thuis met Mario Holtzem

Onder de slogan ‘Easter at home by Mario Holtzem’ stelt onze Mastercook van Creatief Culinair Atelier in Hasselt, een afhaalmenu voor het paasweekend voor.

Corona - Chefs zijn creatief

Take-away paasmenu van de Mijlpaal

Mastercook Jan Menten van restaurant De Mijlpaal in Tongeren heeft een afhaal paasmenu samengesteld waarmee je thuis lekker kan tafelen tijdens de paasdagen. Het menu kan starten
Corona - Chefs zijn creatief

DE PASTORIE @ HOME

Laat de coronacrisis geen domper zijn op de mooie paasdagen. Gezellig genieten van een paasmenu? Het kan perfect. Tijdens de komende paasdagen wil de Pastorie u laten meegenieten
Corona - Chefs zijn creatief

De Repertoire bij jou thuis!

Mastercook Joris Wils van de Repertoire in Herentals heeft een uitgebreid aanbod afhaalgerechten. Ze worden met dezelfde zorg en verse ingrediënten bereid als de maaltijden in het
Corona - Chefs zijn creatief

Mastercooks Coronahulp - Restaurant Maste

Ook onze Young Master Sam Van Houcke toont terug zijn creativiteit in deze moeilijke tijden.
Corona - Chefs zijn creatief

Mastercooks Coronahulp - Hofke van Bazel

In het Hofke van Bazel in Bazel, waar Mastercook Kris De Roy en Young Master Sylvester Schatteman aan het fornuis staan, blijft de keuken draaien voor de cateringactiviteiten.

Corona - Chefs zijn creatief

Mastercooks Coronahulp - ’t Vijfde Seizoen

Young Master Broes Tavernier van ’t Vijfde Seizoen in Aalter zet haar afhaaltraiteurformule verder met een afhaalmenu voor 49 euro per persoon.
Corona - Chefs zijn creatief

Mastercooks Coronahulp - Afhaalmenu van Wilford T

Young Master Tom Vermeiren van het restaurant Wilford T in Temse stelt van donderdag tot zaterdag een drie gangen afhaalmenu voor.

Corona - Chefs zijn creatief

Mastercooks coronahulp - Tafel van 2 take away menu

Voor wie op een zaterdagavond op restaurantniveau wil tafelen heeft Mastercook Patrick Caignau , van het restaurant De Tafel van 2 in Ninove, een take away keuzemenu in petto. Het
Corona - Chefs zijn creatief

Mastercooks Coronahulp - De Vijf Seizoenen

Young Masters Laurence en Jonas Haegeman van het restaurant De Vijf Seizoenen in Brakel zorgen in deze moeilijke tijd voor uw dagelijkse portie gezonde verse voeding.
Corona - Chefs zijn creatief

Mastercooks Coronahulp - Brasserie Latem

Mastercook Peter Van den Bossche van Brasserie Latem in Sint-Martens-Latem stelt twee take-away menu’s voor. Een Japas ‘Izakay Take Away’ met onder meer sashimi ‘Latem Style’ en twee soorten Bento Boxen en een ‘Brasserie Take Away’ met keuze uit een aantal voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.

Corona - Chefs zijn creatief