Take-away paasmenu van de Mijlpaal
Mastercook Jan Menten van restaurant De Mijlpaal in Tongeren heeft een afhaal paasmenu samengesteld waarmee je thuis lekker kan tafelen tijdens de paasdagen.
Het menu kan starten met drie luxe apertiefhapjes (12 euro). Het viergangen menu opent met kreeft en Schotse zalm met tuinkers, groene asperges en daslook. In het tweede voorgerecht wordt zeebaars gecombineerd met witte asperges, soufflé van grijze garnalen en jonge spinazie. Het hoofdgerecht bestaat uit filet van zwartpoot kip met erwten, maïskroketjes en lente-ui en als dessert bittere chocolade met rabarber, zuring en Bretoens zanddeeg. (58 euro per persoon). Voor de kinderen is er een driegangen menu met kaaskroketten, een vogelnestje in tomatensaus en chocolademousse (25 euro).
Er zijn vier afhaalmomenten voorzien.
vrijdag 10/4 : 16.00 – 18.00
zaterdag 11/4 : 16.00 – 18.00
zondag 12/4 en : 10.00 – 12.00
maandag 13/4 : 10.00 – 12.00
Meer informatie en reservatie op www.demijlpaal.org
De Mijlpaal, Sint-Truiderstraat 25, 3700 Tongeren