Overslaan en naar de inhoud gaan
-
-
-
The Mastercooks of Belgium
Hoofdnavigatie
Mastercooks
Young Masters
Wedstrijd
Nieuws
Recepten
Partners
Shop
Info
Hoe Mastercook worden
Het bestuur
Kalender
De stichters
4 decennia voorzitters
In memoriam
Contact
Cadeaubons info
Hoe Mastercook worden?
Hoe Young Master worden?
TV
login
nl
fr
0
nl
fr
Kruimelpad
Home
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
new par rubrique
>
news par chef
>
Mastercooks Pétanque
The Young Masters
The Mastercooks
Z-Mastercooks
Corona - Chefs zijn creatief
The Star of the Belgian Cuisine
Partners
Pierre Wynants Trophy
Goede doelen
Attilio Basso
Axel Colonna-Cesari
Broes Tavernier
Carl Wens
Cédric Callenaere
Cédric Poncelet
Christian Van den Ouden
Christophe Pauly
Cyril Jolivet
Damien Audusseau
David Grosdent
Didier Bernard
Dirkjan Decock
Dominique Pille
Elien Verhulst
Eric Fernez
Freddy Vandecasserie
Gary Kirchens
Geert Gheysels
Gino Lemmens
Igor Snyders
Isabelle Arpin
Ivan Pintens
Ivan Verhaeghe
Jan Menten
Jean-Pierre Robert
Jonas Haegeman
Joris Wils
Ken Verschueren
Koen Lienard
Koen Somers
Kris De Roy
Laurence Haegeman
Lionel Rigolet
Luc Broutard
Marc Clement
Mario Holtzem
Maxime Collard
Maxime Zimmer
Michaël Katz
Michaël Vrijmoed
Nicolas Decloedt
Nicolas Tournay
Olivier Bourguignon
Olivier Wilbers
Patrick De Gendt
Paul Fourier
Peter Van den Bossche
Philippe Vanheule
Tim Boury
Tom Vermeiren
Vincent Gardinal
Wannes Sabbe
Wout Bru
Effaçer selection
02/04/2020
Take-away paasmenu van de Mijlpaal
Mastercook Jan Menten van restaurant De Mijlpaal in Tongeren heeft een afhaal paasmenu samengesteld waarmee je thuis lekker kan tafelen tijdens de paasdagen. Het menu kan starten
Corona - Chefs zijn creatief