‘Ni sucre ni salé … ou quand la pâtisserie s'invite en cuisine et inversement’ is de titel van het volgende exclusieve diner dat Mastercook Paul Fourier organiseert, samen met chef
Paul Fourier en zijn voorgangers vieren 20 jaar La Pomme Cannelle
Op 25 februari nodigt Mastercook Paul Fourier zijn voorgangers uit voor de 20ste verjaardag van La Pomme Canelle, het restaurant van Hotel Le Royal in Luxemburg stad. Het is een
Paul Fourier werkt samen met de Gault&Millau patissier 2019
Het Hotel Le Royal in de stad Luxemburg heeft twee restaurants en een pianobar. Maar het heeft ook twee geweldige kooktalenten. De ene is Mastercook Paul Fourier, de andere is
Paul Fourier ontvangt Eric Boschman
De Belgische Mastercook Paul Fourier ontvangt zijn landgenoot Eric Boschman en zijn Wine Man Show op vrijdag 9 november in zijn restaurant La Pomme Cannelle in Luxemburg stad. Voor
Twee Mastercooks organiseren een koninklijk vierhanden diner in Luxemburg
Paul Fourier en René Mathieu, beiden lid van de Vereniging van Meesterkoks van België, werken en leven in het Groothertogdom. De eerste staat aan het fornuis van La Pomme Cannelle