Paul Fourier en zijn voorgangers vieren 20 jaar La Pomme Cannelle

Op 25 februari nodigt Mastercook Paul Fourier zijn voorgangers uit voor de 20ste verjaardag van La Pomme Canelle, het restaurant van Hotel Le Royal in Luxemburg stad. Het is een ideale gelegenheid om de talenten van zijn voorgangers Anthony Pean en Cyril Molard (Ma Langue Sourit) te herontdekken. 

Goed om weten is dat zowel in het Hotel Le Royal, als in La Pomme Cannelle, de jonge chef-patissier Lionel Marchand aan het werk is. Dit jonge talent kreeg van Gault&Millau de titel van Patissier van het jaar voor het Groothertogdom Luxemburg 2019.

En voor de jazzliefhebbers die richting Luxemburg stad trekken: zij kunnen vanaf 25 januari genieten van het nieuwe seizoen jazzconcerten in het Hotel Le Royal. 

Info en reservaties: www.pomme-canelle.lu 

Hôtel Le Royal – Restaurant La Pomme Cannelle – Boulevard Royal, 12 – L-2449 Luxembourg – T +352/24.16.16.736