25 DAGEN - 25 CHEFS!

 

Dinner in the Sky keert terug naar Brussel van 30 mei tot 23 juni

Al 12 jaar lang laat Dinner in the Sky de Belgische gastronomie en haar sterren schitteren aan de Brusselse hemel. Dit jaar zal de 13e editie schitteren met duizend lichtjes, tegen de achtergrond van de 9 glinsterende bollen van het Atomium, het wereldberoemde symbool van België.

Deze 13e editie is opnieuw een gelegenheid om Belgische chefs in de kijker te zetten. In 25 dagen tijd staan 25 chefs om de beurt in de keuken om de 3.000 deelnemende fijnproevers een unieke gastronomische ervaring te bezorgen.

Dinner in the Sky is een 100% Belgische uitvinding die al naar meer dan 80 landen heeft gereisd. In 2024 zullen Jamaica, Portugal, Japan, Macau, Turks- en Caicos en Kroatië gastheer zijn van dit surrealistische gastronomische concept waar België zo van houdt.

Het succes van Dinner in the Sky is gebaseerd op de begrippen verrassing en ontdekking, wat betreft het menu, de ontmoeting en uitwisseling met de chef-kok en het onvergetelijke 360° uitzicht. Aan tafels van 4 personen genieten de 32 gasten die in de lucht zweven van een uitzonderlijke maaltijd, bereid door een gerenommeerde chef-kok die samen met zijn team in het midden van de tafel kookt. In totaal zullen niet minder dan 28 sterren aan de hemel boven het Atomium staan.

Voor bedrijven is Dinner in the Sky ook een unieke en ludieke gelegenheid om hun zakelijk netwerk nieuw leven in te blazen. Met tafels van 4 of 32 privézitplaatsen kunt u met Dinner in the Sky een gewone maaltijd omtoveren tot een magisch moment dat uw gasten onvergetelijke herinneringen zal bezorgen, van de elegant ingerichte VIP Lounge tot het menu dat wordt bereid en geserveerd door de chef van uw keuze.

Reserveer nu uw tafel  in Brussel

 

Speciale actie*

1 gratis fles Champagne Laurent Perrier La Cuvée voor alle boekingen van minstens 2 personen via www.dinnerinthesky.be of info@dinnerinthesky.be, voor lunch of diner. Dit met de mastercooks code, die u wordt toegestuurd  in onze volgende nieuwsbrief.

*Nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief? Doe dit nog snel! 
Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

 

Bekijk hier de volledige lijst van chefs.

  • 30 Mei • Yves Mattagne • Villa Lorraine**
  • 31 Mei • Stéphanie Thunus • Au Gré Du Vent*
  • 1 Juni • Philippe Meyers • Restaurant Philippe Meyers*
  • 2 Juni • Jimmy Collodoro • Bistro Racine*
  • 3 Juni • Grégoire Gillard • Barge*
  • 4 Juni • Glen Verhasselt • Sir Kwinten**
  • 5 Juni • Thijs Vervloet • Colette**
  • 6 Juni • Kevin Lejeune • La Canne en Ville*
  • 7 Juni • Wout Bru • Le Grand Verre*
  • 8 Juni • Giovanni Bruno • Senzanome*
  • 9 Juni • Alexandre Dionisio • Villa in the Sky*
  • 10 Juni • Guillaume Dessart • La Ligne Rouge
  • 11 Juni • Kris De Roy • Hofke Van Bazel*
  • 12 Juni • Alexandre Cirielo • L’Horizon
  • 13 Juni • Louis Verstrepen • Da Mimmo*
  • 14 Juni • Wout Bru • Le Grand Verre*
  • 15 Juni • Christophe Pauly • Le Coq aux Champs*
  • 16 Juni • Martin Volkaerts • L’Amandier
  • 17 Juni • Isabelle Arpin • Auberge du Château de Leignon
  • 18 Juni • Tanguy De Turck • Le Vieux Château*
  • 19 Juni • Axel Colonna • Centpourcent*
  • 20 Juni • Erik Lindelauf • La Truffe Noire
  • 21 Juni • Yves Mattagne • Villa Lorraine**
  • 22 Juni • Julien Malaisse • Pré de chez vous*
  • 23 Juni • Mallory Gabsi • Restaurant Mallory Gabsi*