Nieuws

nieuws per rubriek >
nieuws per chef >

De nieuwe We’re Smart® Awards onthullen wereldtop van groentenrestaurants

Brussel, 21 september 2020 - We’re Smart® Green Guide, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 21 september de beste groentenrestaurants én -bedrijven ter wereld bekend. La Distillerie (Château Bourglinster - Luxemburg) van groentenchef René Mathieu is uitgeroepen tot het Beste Groentenrestaurant ter Wereld. Xavier Pellicer, topchef van het gelijknamige restaurant in Barcelona, wordt opgenomen in de prestigieuze lijst van “Plant Based Untouchable Chefs” voor zijn jarenlange toewijding en pionierschap in de groentenkeuken.

The Mastercooks

Sang Hoon Degeimbre verandert SAN BXLS naar VerTige en heropent Rizom

Twee restaurants van de Waalse Mastercook Sang Hoon Degeimbre doen opnieuw hun deuren open. In Grand Hornu heropent het restaurant Rizom met chef Olivier De Vriendt. SAN BXLS krijgt een nieuwe naam en met Kevin Perlot een nieuwe chef.

The Mastercooks

Mastercook Sang-Hoon Degeimbre opent derde SAN in Gent

Gewapend met een kom en een lepel opent tweesterrenchef Sang Hoon Degeimbre zijn derde ‘wereld-bistro’ SAN in Gent. Het verhaal van SAN, het bistro-concept van Sang-Hoon Degeimbre