De Belgische delegatie van Mastercooks en Young Masters was in januari 2025 in Tokio om de rijke Belgische culinaire traditie te presenteren en versterken. Van 11 tot 17 januari namen ze deel aan een bijzondere missie, waarin ze lokale Japanse producten van Monde Selection beoordeelden en hun expertise deelden met producenten.
Britse lamsfilet, bospeen, polderaardappel en lamsjus
Stefaan Lauwereins
Ossenhaas, knolselderkroketjes, truffel, shiitake en tijm
Elien Verhulst
Lamsfilet, caponata, spuma van mozzarella, jus met zongedroogde knoflook en gekonfijte aardappelen
Joris Wils
Geyskens Delikatessen heeft zich in 30 jaar ontwikkeld tot een betrouwbare en veelzijdige leverancier van verse producten voor uw keuken.
Met een eigen slagerij biedt het bedrijf de mogelijkheid om een breed assortiment aan producten op maat te snijden en te bereiden. Daarnaast werkt Geyskens Delikatessen samen met zorgvuldig geselecteerde partners, zodat ze zowel producten van over de hele wereld als lokale specialiteiten kunnen leveren.
Brits lamszadel, ratatouille van romanesco, bloemkool, munt, tomaat, aardappelbolletjes met parmezaan
Jonathan De Geyseleer
Sommelier Wim Casteur en chef-kok Wim Goedertier van restaurant SOMM winnen de nationale competitie van de 11e Copa Jerez.
Brussel, 16 september 2024 – Het Belgische team dat deelneemt aan de finale van de internationale competitie Copa Jerez is bekendgemaakt. Sommelier Wim Casteur en chef-kok Wim Goedertier die samenwerken, zijn geselecteerd om België te vertegenwoordigen op de 11e Copa Jerez-competitie.