Ossenhaas, knolselderkroketjes, truffel, shiitake en tijm

Elien Verhulst

Lamsfilet, caponata, spuma van mozzarella, jus met zongedroogde knoflook en gekonfijte aardappelen

Joris Wils

Geyskens Delikatessen heeft zich in 30 jaar ontwikkeld tot een betrouwbare en veelzijdige leverancier van verse producten voor uw keuken.

Met een eigen slagerij biedt het bedrijf de mogelijkheid om een breed assortiment aan producten op maat te snijden en te bereiden. Daarnaast werkt Geyskens Delikatessen samen met zorgvuldig geselecteerde partners, zodat ze zowel producten van over de hele wereld als lokale specialiteiten kunnen leveren.

Lamscarré en lamszwezerik met asperges, kikkererwten en jus van zwarte knoflook

Wouter Van Hoof

Brits lamszadel, ratatouille van romanesco, bloemkool, munt, tomaat, aardappelbolletjes met parmezaan

Jonathan De Geyseleer

Sommelier Wim Casteur en chef-kok Wim Goedertier van restaurant SOMM winnen de nationale competitie van de 11e Copa Jerez.

Brussel, 16 september 2024 – Het Belgische team dat deelneemt aan de finale van de internationale competitie Copa Jerez is bekendgemaakt. Sommelier Wim Casteur en chef-kok Wim Goedertier die samenwerken, zijn geselecteerd om België te vertegenwoordigen op de 11e Copa Jerez-competitie.