Good Meat – Authentiek Belgisch vlees van topkwaliteit

Good Meat is een Belgisch vleesmerk dat staat voor kwaliteit, transparantie en vakmanschap. Het bedrijf biedt een uitgebreid assortiment rund-, varkens- en kalfsvlees, afkomstig van lokale boeren en verwerkt in erkende slachthuizen in België.

Met respect voor dier en natuur kiest Good Meat bewust voor duurzame veeteelt, korte ketens en maximale traceerbaarheid. Elk stuk vlees draagt het keurmerk van kwaliteit en herkomst, en wordt geselecteerd met het oog op smaak, textuur en betrouwbaarheid.

Belgische culinaire traditie schitterde in Tokio

De Belgische delegatie van Mastercooks en Young Masters was in januari 2025 in Tokio om de rijke Belgische culinaire traditie te presenteren en versterken. Van 11 tot 17 januari namen ze deel aan een bijzondere missie, waarin ze lokale Japanse producten van Monde Selection beoordeelden en hun expertise deelden met producenten.

Britse lamsfilet, bospeen, polderaardappel en lamsjus

Stefaan Lauwereins

Ossenhaas, knolselderkroketjes, truffel, shiitake en tijm

Elien Verhulst

Lamsfilet, caponata, spuma van mozzarella, jus met zongedroogde knoflook en gekonfijte aardappelen

Joris Wils

Geyskens Delikatessen heeft zich in 30 jaar ontwikkeld tot een betrouwbare en veelzijdige leverancier van verse producten voor uw keuken.

Met een eigen slagerij biedt het bedrijf de mogelijkheid om een breed assortiment aan producten op maat te snijden en te bereiden. Daarnaast werkt Geyskens Delikatessen samen met zorgvuldig geselecteerde partners, zodat ze zowel producten van over de hele wereld als lokale specialiteiten kunnen leveren.

Lamscarré en lamszwezerik met asperges, kikkererwten en jus van zwarte knoflook

Wouter Van Hoof

Brits lamszadel, ratatouille van romanesco, bloemkool, munt, tomaat, aardappelbolletjes met parmezaan

Jonathan De Geyseleer