Michelin eert de Mastercooks van Comme chez Soi

Op maandag 19 november, ter gelegenheid van de voorstelling van de nieuwe editie van de Michelingids België en Luxemburg 2019, werd het tweesterrenrestaurant Comme chez Soi en zijn Mastercooks Pierre Wynants en Lionel Rigolet in de bloemen gezet. 

Na het eerbetoon aan Mastercook Geert Van Hecke vorig jaar, werd nu Comme chez Soi geprezen voor haar uitzonderlijke carrière.

Volgens Michelin “zit dit restaurant, waarvan de reputatie ongeëvenaard is, al 66 jaar in onze sterrenselectie en is daarmee een van de beroemdste en bekendste adressen in België. Al vier generaties lang presenteert Comme Chez Soi de beste lokale producten met gerechten van opmerkelijke kwaliteit: de zeetong met mousselinesaus van Riesling en grijze garnalen blijft een tijdloze klassieker, die met zijn tijd evolueert en nog steeds de meest veeleisende fijnproevers verleid.”

De Vereniging van Mastercooks van België is blij met dit eerbetoon en feliciteert op haar beurt haar leden die, van generatie op generatie, altijd zo briljant consistent zijn.

 

Comme chez Soi – Place Rouppe, 23 - 1000 Bruxelles – T +32(0)2 512 29 21 – www.commechezsoi.be