Christophe Pauly lanceert een gastronomische "drive-in"

Christophe Pauly van het restaurant Coq aux Champs heeft een interessante formule uitgedacht om zijn klanten in coronatijden van lekker eten te voorzien. Hij startte met een ‘gastronomische drive-in’, maar dan met een eersteklas keuken zoals we die van hem gewend zijn en rekening houdend met de wettelijk verplichte gezondheidsvoorschriften.  

De formule zal elk weekend (vrijdag, zaterdag, zondag) doorgaan, zolang de gedwongen sluiting van de restaurants gehandhaafd blijft. Klanten komen met hun auto aanrijden aan de Coq aux Champs en nemen hun menu mee zonder dat ze uit hun auto hoeven te stappen. 

Elke dag van het weekend is het menu anders, maar het kost altijd 38 €  voor 3 gangen

Christophe Pauly inspireerde zich op de aanpak van Olivier Nasti uit de Elzas, een met een Michelinster bekroonde chef, die eenzelfde formule op poten zetten. Zo heeft Pauly zijn logistiek aangepast: van het creëren van menu’s tot het bereiden van gerechten volgens de strengste hygiëneregels en veiligheid voor iedereen, met een snelle mise-en-place van de bestellingen, online betaling via de website, met afhaalmomenten, inclusief autoverkeer op de parking van het restaurant. 

Met de cateringervaring van zijn oudejaarsmenu’s die het restaurant al sinds 2003 aanbiedt en zijn kooklessen, begeleidt Christophe Pauly de gerechten met eenvoudige instructies zodat de gerechten gemakkelijk kunnen bereid en gepresenteerd worden, voor een echte restaurantervaring thuis.   

Christophe Pauly

Le Coq aux Champs - rue du Montys 71 - 4557 Soheit-Tinlot – Infos & commandes : T 085 51 20 14 - www.lecoqauxchamps.be

 

Coq-aux-Champs