Alain Bianchin kookt samen met Karin Burton bij Lou Fèrri
Op 17 juni steken twee talenten de handen in elkaar voor een unieke ‘quatre mains’. Mastercook Alain Bianchin uit Overijse en Karin Burton, chef-eigenaar van Lou Fèrri in Ukkel, gaan voor de gelegenheid in zee met Jérôme Castillon, eigenaar van Château l’Ermitage in Saint-Gilles, Costières de Nîmes.
Op het menu staan zeven gangen, voorafgegaan door vier hapjes. De gerechten combineren de creativiteit van Alain Bianchin met de zonnige smaken van de Zuid-Franse keuken van Karin Burton. Wijnbouwer Jérôme Castillon stelt op zijn beurt een selectie wijnen voor uit de Rhône vallei, inclusief enkele wijnen van zijn domein. Het wordt ook gelegenheid om voor het eerst in België de Epicuria Blanc te proeven, de nieuwe wijn van Château l’Ermitage.
Adres : (17 juni – 19.30 uur) Lou Fèrri – Prins de Lignelaan 14 - 1180 Brussel – +32 (0)2 425 81 86 – www.louferri.be
Restaurant Alain Bianchin – Brusselsesteenweg 663 - 3090 Overijse – T +32(0)2 657 67 88 – www.alainbianchin.be