Website Mastercooks in een nieuw kleedje

De website van de Mastercooks zit helemaal in het nieuw. Met de nieuwe look komt het frisse en dynamische karakter van de vereniging beter tot haar recht. Maar we vragen ook hulp van de leden om de website actueel te houden.

Zowel de homepage als de andere onderdelen van de website profiteren van de nieuwe vormgeving. Op de homepage kan je doorklikken naar 8 verschillende links: The Mastercooks (alle Mastercooks in alfabetische volgorde), The Young Masters (idem voor alle jonge leden), Nieuws (actualiteit van de leden en de vereniging), Kalender (data van de bijeenkomsten, evenementen en andere projecten), Recepten (telkens 3 recepten van elke actieve Mastercook), Partners (de lijst van de partners met de link naar hun websites), Info (met directe mail link voor inlichtingen), Contact (het woord van de voorzitter, geschiedenis, de leden van het directiecomité met hun coördinaten, de leden van de beheerraad en de provinciale verantwoordelijken).

Bij het openen van de website kom je meteen bij de actualiteit van de Mastercooks terecht, zeg maar het laatste nieuws. We vragen elke Mastercook of Young Master om ons dan ook alle nieuwigheden en activiteiten van zijn/haar restaurant te melden, zodat we ze op de website kunnen opnemen. Zenden aan sonja.abeels@mastercooks.be

De bezoeker van de website kan elk lid selecteren met zijn naam, dat van zijn restaurant of zijn woonplaats.

Elke chef krijgt een portret-interview. Bovendien worden er drie recepten toegevoegd die representant zijn voor zijn/haar keuken.

Op dit moment staan er al meer dan 500 persoonlijke recepten op de website. Dat aantal stijgt naargelang er meer leden bijkomen.

Samen met de vernieuwing van de website is het nu ook mogelijk om direct te verbinden met de sociale media van de leden. Door te klikken op de link van elk lid kom je meteen op zijn/haar Facebookpagina (of deze van het restaurant) en de Instagram pagina terecht.

Instagram en Facebook, wanneer het lid is aangesloten, vind je op de pagina van elke Mastercook. Ieder lid is dus uitgenodigd om zijn volledige coördinaten te zenden, sociale media inbegrepen, of ze aan te vullen zodat de informatie toegankelijk is voor iedereen die de website bezoekt.

De website is tweetalig. Via een link kan je klikken naar de Nederlandstalige versie of de Franstalige versie.