Roland Debuyst op de groene toer bij Alfons Burger
Geïnspireerd door de huidige Green Food-trend heeft Mastercook Roland Debuyst (Bistro R, Alfons Burger) drie nieuwe vegetarische burgers op de kaart gezet van zijn twee Alfons Burger-restaurants (Groot-Bijgaarden en Zaventem).
Zo is er de Green Bulgur met een burger op basis van linzen en bulgur, en verder rucola, Monterey kaas, tomaat, gemarineerde rode uien, een spiegelei, mayonaise met mosterd en gember en BBQ-saus.
De Red Square burger is bereid op basis van rode biet, met ijsbergsla, komkommer, tomaat, pickles van rode uien, BBQ-saus, mayonaise met dille en mosterdsaus.
En de Sirtaki tot slot is samengesteld met feta, rucola, rode uien, gefrituurde uien, gegrilde aubergine, tomaat, komkommer, een mousse van olijven, look mayonaise en BBQ-saus.
Bovendien kunnen alle hamburgers van de kaart zonder gluten worden bereid.