Overslaan en naar de inhoud gaan
- - -
Home
The Mastercooks of Belgium

Hoofdnavigatie

  • The Mastercooks
  • The Young Masters
  • Nieuws
  • Kalender
  • Recepten
  • Info
    • Bestuur
    • De stichters
    • 4 decennia voorzitters
  • Partners
  • Shop
  • Contact
  • nl
  • fr

Zoeken

Kruimelpad

  1. Home
  2. Cherchez votre recette

uw recept zoeken

Recepten

Mergpijp in de lengte gesneden, gebakken in de oven, met St-Jacobsschelpen en zwarte truffel - Pascal Devalkeneer
Pascal Devalkeneer
Makreelfilets op zijn Japans gegaard, Avruga kaviaar, fijne blaadjes van gekookte en rauwe biet, coulis van waterkers - Pascal Devalkeneer
Pascal Devalkeneer
Lijnbaarsfilets, tartaar van Guilardeau oesters, oscietra kaviaar, brocollibloemen en risotto van spelt met waterkers - Pascal Devalkeneer
Pascal Devalkeneer

Follow "the Mastercooks of Belgium" news

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Follow "the Mastercooks of Belgium" on our social media

  • Follow on Facebook
  • Follow on twitter
  • Follow on instagram
  • Follow on youtube

Partners

^
  • Follow on Facebook
  • Follow on twitter
  • Follow on instagram
  • Follow on youtube

Adressen

ASBL The Mastercooks of Belgium VZW
Maatschappelijke zetel: 
www.mastercooks.be
Kolonel Bourg Straat 105 A
1140 Evere

Postadres:
ASBL The Mastercooks of Belgium VZW
Brantegemstraat 31
9450 Haaltert 

The MasterCooks of Belgium®

  • The Mastercooks
  • Hoe Mastercook worden?
  • Recepten
  • Nieuws
  • MCM magazine

Contact

  • Contact