Olivier Wilbers opent La Table du Belge in de Savoie

Mastercook Olivier Wilbers, eigenaar van La Villa du Hautsart in Mélin (Waals-Brabant) nam in oktober het driesterrenhotel Le Mont Bisanne in de Savoie over en opent er zijn restaurant La Table du Belge.

Le Mont Bisanne is een ideale bestemming voor de wintersport. Het hotel bevindt zich aan de voet van de skipistes, vlakbij Megève, aan de weg van het Meer van Megève naar Albertville en het skidomein l’Espace Diamant. De luchthaven van Genève ligt op een uurtje rijden. En met het vliegtuig is ook maar een uur vliegen van Brussel naar Genève.

Het hotel telt 14 kamers, het restaurant kan 160 gasten herbergen, 60 binnen en 60 buiten op het terras. Olivier heeft grootse plannen. Voor de après ski op het terras organiseert hij Happy Hours, hij installeerde een nieuwe zeevruchtentoog en op de kaart van het restaurant komen zowel de grote bergklassiekers als enkele Belgische specialiteiten. Denk aan kaasfondue, samengesteld met lokale kazen, garnaalkroketten, gegratineerd witloof, Luikse balletjes, waterzooi, kalfsblanket en vlees van mooie kwaliteit. Verse frieten horen er uiteraard bij en worden, volgens de regels van de kunst, gebakken in ossenwit.

Het hotel Le Mont-Bisanne en La Table du Belge mag je gerust een must noemen voor de komende skivakanties.

Hôtel Le Mont Bisanne - 92 Route d'entre deux villes - 73590 Crest-Voland - France

Téléphone : +33 7 88 86 97 95 – https://www.hotellemontbisanne.fr

Olivier Wilbers