Nieuwe Mastercooks en Young Masters

Naar jaarlijkse gewoonte verwelkomt de Vereniging van Mastercooks een aantal nieuwe leden. Dit jaar zijn het er twaalf uit zowel Vlaanderen, Brussel als Wallonië en een ‘ambassadeur’ met zijn restaurant in Frankrijk. Het gaat zowel om kandidaat Mastercooks die na twee jaar volwaardig Mastercook kunnen worden en om Young Masters voor de jongere koks.

De nieuwe kandidaat Mastercooks zijn:

De nieuwe Young Masters zijn :

Deze Young Masters worden Mastercooks:

  • Marcelo Ballardin (Oak)
  • Seppe Nobels (Graanmarkt13)
     

Nieuwe ambassadeur:

Deze leden worden volwaardig Mastercook:

Deze leden worden opgenomen in de Wall of Fame (WOF): Ralf Berendsen, Benoît Bourivain. Kris De Roy, Philippe Fauchet, Vincent Gardinal, Lieven Lootens, Patrick Meirsman, Claude Pohlig, Hans Porteman, Jan Van Den Bon, Michaël Vrijmoed.

 

Nieuwe datum algemene vergadering: Door de coronamaatregelen heeft de vereniging haar jaarlijkse algemene vergadering die voorzien was op 11 mei, verschoven naar 31 augustus 2020. Dan zullen ook alle nieuwe leden officieel voorgesteld worden, voor zover de coronamaatregelen dit toelaten.

Wil je meer weten over de nieuwe leden? Lees dan de interviews van Marc Declercq (NL) en Joëlle Rochette (FR) die op onze website verschijnen, en het nieuws van de Mastercooks

 

New Young Masters
the-new-candidate-mastercooks