Mastercooks op het Dream Cars Gala by Culinaria

Aardig wat Mastercooks hebben hun deelname bevestigd voor het Dream Cars Gala by Culinaria op 17 januari. 

Het openingsgala start met het ‘Walking Discovery Dinner’ dat wordt georganiseerd door Culinaria als onderdeel van de 97ste editie van het Autosalon dat doorgaat in Brussels Expo van 19 tot 27 januari. 

Wie gastronomisch feest zegt, denkt ook aan grote namen. En dat is hier niet anders. Enkele van onze meest iconische Mastercooks zullen present zijn. In totaal nemen 10 topchefs deel, die samen 18 sterren vertegenwoordigen. 

In het salon Dream Cars kunnen deelnemers genieten van de hoogstandjes van deze chefs, maar ontdekken ze ook de meest exclusieve pareltjes van de automarkt, verspreid over veertig podia, rond het thema ‘Magic City Light’. 

Aanwezige Mastercooks zijn  Filip ClaeysPascal DevalkeneerViki GeunesPeter GoossensYves MattagneArabelle MeirlaenLionel RigoletAngelo Rosseel. Ook David Martin (Chef van het Jaar GaultMillau 2019) en Pierre Marcolini zijn erbij. 

In de praktijk worden twee vijfgangenmenu's aangeboden in de vorm van een paspoort (250 €  per paspoort). Menu inclusief champagne-aperitief en wijnarrangement. Paspoorten zijn beschikbaar op de Culinaria-website en op de website van het Autosalon. 

Infos & Adres :
Brussels Expo – Palais 1 –
Avenue de Miramar
1020 Bruxelles
http://gala.salondreamcars.be