Mastercooks gaan de lucht in
Zowel in Mons als in Antwerpen staan deze en volgende week een tiental Mastercooks op het programma van Dinner in the Sky.
Volgende week in Antwerpen, van dinsdag 25 tot zondag 30 september, gaat de tafel van Dinner in the Sky de lucht in voor het Justitiepaleis. Aan boord koken Mastercooks Viki Geunes (‘t Zilte**), Bart De Pooter (De Patorale**), Olivier de Vinck (Kommilfoo*) en Wout Bru (Sanglier des Ardennes en Bru’sserie).
In Mons kan je deze week tot vrijdag 21 september terecht op de site van Pass (Frameries). Organisators zijn er Mastercook Didier Bernard en zijn collega Carlo Zecchin van het restaurant Gourmands (Blaregnies), evenals Mastercook Luc Broutard van La Table du Boucher in Mons. Daar koken Yves Mattagne (Sea Grill**), Pierre Résimont (L’Eau Vive**), Eric Martin (Lemonnier), Bart De Pooter (Pastorale**) et chef op rust Jean-Pierre Bruneau.