Dinner in the Sky… met Mastercooks op het water

Voor de editie 2019 slaat Dinner in the Sky zijn tenten op aan het Kanaal, tegenover het toekomstige museum Kanal Pompidou.

Dit jaar verplaatst de magie zich naar het water. De tafels van Dinner in the Sky worden letterlijk op het Kanaal gezet. De gasten worden dus "op het water" verwelkomd, aan de Becokaai. Een op z’n minst surrealistisch voorsmaakje van het diner dat 50 meter in de lucht plaatsvindt.

Op het programma: 1u30 gastronomisch genieten van een vijfgangenmenu, bereid en geserveerd door een sterrenchef en met een uniek uitzicht op de haven van Brussel, Tour en Taxis, het toekomstige Kanal Pompidou-museum...

Aan het roer van deze buitengewone culinaire reis staan 11 chefs met in totaal 16 sterren, waaronder Mastercooks  Yves Mattagne (Sea Grill**), Pierre Résimont (L’Eau Vive**), Bart De Pooter (De Pastorale**), Viki Geunes (‘T Zilte**) en Isabelle Arpin (Isabelle Arpin) en chefs zoals David Martin (La Paix**), Alexandre Dionisio (La Villa in the Sky**), Karen Torosyan (Bozar Restaurant*), Giovanni Bruno (Senzanome*), Luigi Ciciriello (La Truffe Noire*) en Mathieu Jacri (Villa Emily*).

Andere nieuwigheid voor deze editie 2019 zijn de vier cocktailsessies die in de namiddagen in het weekend georganiseerd worden.

Praktisch

Dinner in the Sky gaat door van donderdag 13 tot zondag 23 juni.

Elke dag worden drie sessies georganiseerd: 12u, 19u en 21u30.

Reserveren kan op www.dinnerinthesky.be

Dinner in the Sky komt ook naar Antwerpen, in de Waagnatie, van maandag 3 tot zondag 9 juni met Mastercooks Bart De Pooter (De Pastorale**), Viki Geunes (‘T Zilte**), Wout Bru (La Bru’sserie) en ook met Olivier de Vinck (Kommilfoo*).