Christophe Pauly @ home and on the road again

Mastercook Christophe Pauly, eigenaar van Coq aux Champs in Soheit-Tinlot, herneemt zijn ‘round Trip’ –concept. Daarin nodigt hij bevriende chefs uit aan zijn fornuis voor een ‘quatre mains’. Omgekeerd gebeurt hetzelfde in het restaurant van de deelnemende chefs. Deze herfst is hij op 17 november te gast bij Mastercook René Mathieu (La Distillerie). Maar voor deze datum, op 22 oktober, ontvangt hij Alexandre Dionisio, chef van La Villa in the Sky. 

Voor deze eerste quatre mains, op dinsdag 22 oktober (20 uur) ontvangt Christophe Pauly Alexandre Dionisio (La Villa in the Sky **, Brussel). Het menu bestaat uit zes gangen, 95 euro per persoon zonder dranken of 165 euro per persoon met aperitief, wijnselectie, water, koffie of thee en zoetigheden. Het aantal couverts is beperkt. Reserveren is dus aanbevolen.

De tweede quatre mains vindt plaats op zondag 17 november bij Mastercook René Mathieu van La Distillerie* (Château de Bourglinster – Groothertogdom Luxemburg). René, die in oktober 2018 bij Christophe kwam koken, is trouwens een van zijn leermeesters ten tijde van de Capucin Gourmand in Baillonville waar René aan het fornuis stond.

Nog even ter info. Wat is de Round Trip?

“Round Trip is een dubbele uitnodiging: in de eerste plaats worden chefs uitgenodigd om met Christophe Pauly in Le Coq aux Champs te koken, enkele maanden later doet Christophe hetzelfde in de keukens van de chefs die hij had uitgenodigd. 
Met deze formule worden de Quatre Mains diners echte uitwisselingen vol variaties. Niet alleen voor de chefs maar ook voor de gasten. 

Informatie en reservaties

Restaurant Le Coq aux Champs - Rue du Montys, 71 - 4557 Soheit-Tinlot                                 
Tél. 085 51 20 14 -  info@lecoqauxchamps.be -  www.lecoqauxchamps.be

Restaurant La Distillerie au Château de Bourglinster
Rue du Château, 8 - 6162 Bourglinster
Grand-Duché de Luxembourg
Tél. +352 78 78 78
www.bourglinster.lu