Bij de "Jonge Chefs van het jaar" vallen 3 Young Masters in de prijzen
Bij de ‘Jonge Chefs van het jaar ‘ ( Brussels gewest , Wallonië en Vlaanderen) vallen 3 Young Masters in de prijzen !
Een echte primeur voor de vereniging van de “Mastercooks of Belgium” :
Mastercook Christophe Pauly van het restaurant Le Coq aux Champs in Soheit-Tinlot, in de provincie Luik, is door Gault&Millau Belux uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2021.
Hij volgt daarmee Mastercook Bert Meewis van de Slagmolen op.
3 Young Masters vallen in de prijzen en worden verkozen tot Jonge Chef van het Jaar 2021:
- Kevin Lejeune (La Canne en Ville, Elsene) Jonge chef van het Jaar - Gault&Millau 2021 voor het Brussels gewest
- Stefan Jacobs (Hors-Champs, Gembloux) Jonge chef van het Jaar - Gault&Millau 2021 voor Wallonië
- David Grosdent L’Envie, Zwevegem) Jonge chef van het Jaar - Gault&Millau 2021 voor Vlaanderen
De vereniging van Mastercooks wenst deze getalenteerde jonge chef-koks hartelijk te feliciteren en hen veel succes wensen voor het nieuwe jaar !