Pasen thuis met Mario Holtzem
Onder de slogan ‘Easter at home by Mario Holtzem’ stelt onze Mastercook van Creatief Culinair Atelier in Hasselt, een afhaalmenu voor het paasweekend voor.
Het menu is beschikbaar in een drie- en viergangen versie en start met twee hapjes, twee voorgerechten:
Noordzeekrab en coquille en griet met asperges, als hoofgerecht kalfsfilet BBQ met chiconettes en als dessert ruby chocolade met rose vanilla tea. Broodjes en boter zijn inbegrepen. Drie gerechten met hapjes 55 euro, 4 gerechten 60 euro.
Ook zijn er een aantal a la carte gerechten beschikbaar.
Reserveren op mario.holtzem@creatiefculinairatelier.be of via sms 0478/33.77.19.
Afhalen op vrijdag 10 en zaterdag 11 april van 10.00 tot 16.00 u en zondag 12 en maandag 13 april van 10.00 tot 12.00h.
Kaai16, Scheepvaartkaai 16, 3500 Hasselt.