Weekend van het stoofvlees - 26 en 27 maart
Stoofvlees met vlees van bij ons is een absolute topper!
VLAM en Apaq-W zetten deze nationale trots extra in de kijker op 26 en 27 maart.
Wanneer je denkt aan de culinaire klassiekers dan mag stoofvlees absoluut niet ontbreken. Het is een echte klassieker met frietjes en daarbij een frisse salade of gegrilde groenten. Je kan er diverse soorten vlees in verwerken. Geen wonder dat we het hele jaar door smullen van deze lekkernij!
Kies bij het bereiden voor vlees van bij ons en dan trek je bovendien de lokale kaart: je klanten zijn steeds vaker op zoek naar producten van Belgische oorsprong, omwille van de smaak, kwaliteit en veiligheid, de beperkte voedselkilometers én het ondersteunen van de lokale economie. Je klanten zullen dit dus zeker weten te appreciëren.
Ook jij als chef kan dat feestweekend in de kijker zetten in je restaurant. Zet diverse stoofvleesrecepten op het menu en laat je klanten genieten van je eigen creaties.