Mastercooks en Young Masters op Kanaal Z

Tijdens de Refreshing Monday op 21 oktober stelde Frank Fol, voorzitter van de Mastercooks, een aantal nieuwe projecten en samenwerkingen voor.

Daarbij uiteraard ook Z-Mastercooks, de wekelijkse samenwerking met de tv-zender Kanaal Z / Canal Z (Roularta) die terug van start ging op zaterdag 26 oktober. In de 10 geplande uitzendingen komen 20 leden van de vereniging aan bod, in elke uitzending telkens een Mastercook en een Young Master, zowel op Kanaal Z (Vlaanderen) en Canal Z (Brussel en Wallonië). Frank Fol zal tijdens elke uitzending van Z-Mastercooks, samen met de presentatrice van Kanaal Z,  de leden van de vereniging inleiden.

Volgens Frank Fol is Kanaal Z een uitstekend medium voor de Mastercooks omdat de zender zich richt op zakenmannen en -vrouwen die regelmatig in toprestaurants zoals deze van de Mastercooks vertoeven.

Aflevering 10

Aflevering 9

Aflevering 8

Aflevering 7

Aflevering 6

Aflevering 5

Aflevering 3

Aflevering 2

Aflevering 1

https://kanaalz.knack.be/lifestyle/z-mastercooks-26-10-19/video-normal-1525055.html

Vanaf 26 oktober staan dus elke week twee Mastercooks in de schijnwerpers voor een totaal van 20 opnames met 10 Mastercooks en 10 Young Masters.

De spits werd afgebeten door Mastercook Ralf Berendsen (La Source -Lanaken) en Young Master Jonas Haegeman (De Vijf Seizoenen – Brakel). Zo zullen de volgende weken telkens een Mastercooks en een Young Master aan bod komen. In alfabetische volgorde zijn dat voor de Mastercooks: Felix Alen, Axel Colonna, Viki Geunes, Arabelle Meirlaen , Jo Nelissen, Lionel Rigolet, Angelo Rosseel, Michaël Vrijmoed, Carl Wens. En voor de Young Masters: Tim Boury, Gary Kirchens, Seppe Nobels, Sylvester Schatteman, Broes Tavernier, Xavier Van Hecke, Tom Vermeiren, Maxime Zimmer.