Koop ons receptenboek en steun hiermee de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië

We hebben allemaal de verschrikkelijke beelden gezien van de aardbevingen in Turkije en Syrië waar niemand ongevoelig voor kan blijven. Ook The Mastercooks of Belgium niet. Daarom dat onze organisatie met meer dan 120 actieve leden - gaande van chefs van toprestaurants, brasseries, feestzalen en cateringbedrijven tot thuiskoks en consultants - ook een actie heeft opgezet om geld in te zamelen.

De integrale winst van de verkoop van ons boek “The Mastercooks”, ttz €12 per boek, wordt in schijven van €120 overgeschreven op de rekening van het Consortium 12-12.

We nodigen je uit om één of meerdere boeken aan te kopen, voor jezelf of om te schenken en zo onze actie te steunen.

Het boek kost €49,90 inclusief verzendingskosten in België en aankopen kan via onze webshop.

Bij aankoop van 10 exemplaren komt het logo van je bedrijf of je naam op alle bedankingsbrieven die de boeken zullen vergezellen bij de verzending. We kunnen ook de boeken in jouw naam verzenden naar je vrienden, kennissen en/of klanten met een door jouw gepersonaliseerde brief. 
 

 

BEDANKT! 

Het bestuur en alle leden van The Mastercooks of Belgium 

We nodigen je ook uit om via jouw kanalen aan onze actie ruchtbaarheid te willen geven door de gerelateerde berichten van onze Facebookpagina, Instagram en Twitter te willen delen met de hashtags #SYRIETURKIJE1212 en #1200books4TurkeySyria

Koop het boek nu
 

Receptenboek steun het goede doel

De vooruitgang van de steunactie kan je volgen via https://action.1212.be/projects/1200-books-for-turkey-and-syria

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie en/of ons in contact te brengen met lokale pers om onze actie nog meer in de aandacht te kunnen brengen.