Hoe kan u aangename ‘Bon’ momenten beleven met de Mastercooks ?

Dit jaar doen de leden van The Mastercooks of Belgium meer dan ooit hun best om ervoor te zorgen dat u zeer goede momenten beleeft tijdens de eindejaarsfeesten. Of het nu gaat om take away, drive-in, een delicatessenwinkel, roomservice (in hotels of gastenkamers) of chef aan huis, er is altijd een Mastercook of Young Master in de buurt!

Met de Coronacrisis en de sluiting van de restaurants verdubbelen de Mastercooks en Young Masters hun verbeelding om actief te blijven. Reden te meer om deze moedige en dynamische chefs aan het einde van dit zeer speciale jaar te steunen!

De Mastercooks vereniging biedt nog steeds haar "Bon-Moments" -vouchers in geschenkverpakking aan (€ 50, € 75 of € 100) die gebruikt kunnen worden zodra de restaurants van de Mastercooks en Young Masters opnieuw opengaan. Geschenkbonnen die in 2020 vervallen, worden gratis verlengd tot 30 juni 2021.
 

Bon de cadeau The Mastercooks of Belgium

Het "Masterbook", een kleine geïllustreerde gids van alle actieve leden, is ook een mooi geschenk dat de chefs aan hun trouwe klanten geven.

Volgend jaar wordt, in het kader van het 40-jarig bestaan van de The Mastercooks of Belgium, een prachtig kookboek uitgegeven dat in de herfst van 2021 bij Editions Kennes zal verschijnen. 

6 Gastronomische routes met recepten van de Mastercooks en Young Masters van heel België staan op het programma !
En voor al diegenen die geen ideeën hebben om hun eigen nieuwjaarsmenu samen te stellen, zendt Z-Mastercooks op Kanaal Z elk weekend portretten van chefs en hun recepten uit, evenals ontmoetingen en wedstrijden met partners van de vereniging. 

Dus wie zei dat de eindejaarsfeesten dit jaar somber zouden zijn?

Cadeaubon bestellen?

 

  Door de Corona crisis, worden alle “Bons Moments” die vervallen in de loop van 2020, gratis verlengd tot en met 30/06/2021. Meer info