De reserveringen voor de ‘Jongerenveertiendaagse’ zijn nu open

In november zijn jongeren meer dan ooit welkom bij de Mastercooks en Young Masters.

Van 15 tot 28 november 2021 zullen maar liefst 35 chefs, leden van The Mastercooks of Belgium, in hun respectieve restaurants een menu tegen een voorkeurtarief aanbieden aan alle jongeren tussen 18 en 30 jaar.

De beschermheer van het evenement is niemand minder dan de beroemde voetballer Michel Preud'homme. Hij aanvaardde onmiddellijk en zeer vriendelijk de uitnodiging van zijn vriend, de nieuwe voorzitter van de Mastercooks, Cédric Poncelet.

Praktisch

De Jongerenveertiendaagse wordt in twee periodes georganiseerd: eerst in 2021 (15 tot 28 november) en daarna in 2022 (7 tot 20 maart).

De 35 leden en hun deelnemende restaurants zijn per regio opgenomen op de reserveringswebsite: quinzainesdesjeunes.mastercooks.be & jongerenveertiendaagse.mastercooks.be

De prijzen van het Menu van de Jongerenveertiendaagse verschillen naargelang de Michelin- en  Gault&Millau-beoordelingen van de restaurants. Volgens de volgende verdeling:

  • Alle restaurants (zonder bijzondere beoordeling): € 58
  • Restaurant 1* Michelin en/of 15/20 Gault&Millau : € 78
  • Restaurant 2 ** Michelin en/of 17/20 Gault&Millau : € 98
  • Restaurant 3 *** Michelin en/of 18/20 Gault&Millau : € 118

Het menu omvat: het aperitief, 3 gangen en de drank (twee glazen wijn en ½ fles Bru-water per persoon).

Reserveren is verplicht, enkel voor de Jongerenveertiendaagse, via de website van de Mastercooks. Het wordt beheerd door Tablebooker.

Reserveringen kan opnieuw vanaf 24-2-2022:

jongerenveertiendaagse.mastercooks.be

De organisatie van dit nieuwe evenement van The Mastercooks of Belgium werd mogelijk gemaakt dankzij de verschillende bijdragen van de trouwe partners van de Vereniging, namelijk Bru, Schenck en Tablebooker.

Veertiendaagse voor de Jongeren