De nieuwe Meesterkoks 2014

In de BMW concept store in Brussel werden op 13 mei de nieuwe leden van de Vereniging van Meesterkoks aan de pers voorgesteld.
De 11 nieuwkomers werken in verschillende categorieën van de horeca: 

Top restaurants: Matthieu Beudaert (Table d’Amis - Kortrijk),  Vincent Gardinal (Hostellerie Le Prieuré Saint-Géry - Beaumont), Clément Petitjean (La Grappe d’Or - Torgny), Rocky Renaud (Le Passage – Brussel/Ukkel), Carl Wens (De Pastorie – Lichtaart), Laury Zioui (L’Eveil des Sens – Montigny-le-Tilleul).

Top Brasserie (Bistro):  Eddy Munster (Wine in the City – Brussel/Jette).

Top-Specialist: Peter Coucquyt (Foodpairing)

Traiteur/Catering/Home-cooking: Wim Casteleyn (Food at location – Brugge) Mario Holtzem (Creatief Culinair Atelier – Genk)

Belgian Ambassador in the World: Eddie Kerkhofs (IL Piccolino – Los Angeles/USA).

In onze volgende on-line magazine vindt u al deze nieuwe leden alsook onze nieuwe partners 2014 van de Meesterkoks (BMW, Brouwerij Haacht, Fintro Bank, Omega Watches, Countryside, Carrefour, Kaasmeesters Van Tricht, Irish Food Board).

Vanaf begin juni leest u er meer over op www.mastercooks.be