De ‘Bons Moments’ van The Mastercooks ter ondersteuning van de slachtoffers van de overstromingen

De Nationale Vereniging (vzw) The Mastercooks of Belgium (Meesterkoks van België) heeft besloten om de slachtoffers van de recente overstromingen in België te steunen.

Deze steun zal voor de Vereniging bestaan uit het overhandigen van een cheque van 10.000 euro aan de vertegenwoordigster van het Belgische Rode Kruis, mevrouw Nadège Vandenbrouck, hoofd marketing- & commerciële communicatie. Deze cheque zal op 13 september 2021 aan het Rode Kruis worden overhandigd tijdens de persconferentie bij het begin van het najaar voor The Mastercooks op de maatschappelijke zetel van de Vereniging (in Brussel).

In de praktijk zal de vzw The Mastercooks of Belgium op voorhand een percentage van 10% (ten belope van 10.000 euro) schenken op alle ‘Bons Moments’-cadeaubonnen die de leden-restauranthouders de komende weken op het secretariaat van de Vereniging zullen indienen.

De aankoop van ‘Bons Moments’ door particulieren zal dus niet alleen het geschenk van een zeer goede maaltijd (‘bons moments’) bij een Mastercook maar ook een echte solidariteitsactie ten aanzien van onze getroffen landgenoten vertegenwoordigen. 

De restauranthouders die lid zijn van de Vereniging zullen niet alleen hun klanten met ‘Bons Moments’ plezieren, maar zij zullen ook, zoals gebruikelijk, door de Vereniging worden vergoed voor het totaal van deze ‘Bons Moments’. Op die manier wordt elke Mastercook een ‘deler’ van solidariteit.

Goed om weten: naar aanleiding van de coronaviruscrisis worden alle ‘Bons Moments’ die in 2020 en 2021 zijn vervallen, gratis verlengd tot 31/12/2021.

Meer info over de ‘Bons Moments’: https://mastercooks.be/nl/bons-de-cadeau 
 

Bons

 

Doe een gift