Benoît Bourivain begint aan nieuw familieproject: L’Ardenne Autrement

www.lardenneautrement.com

 

De vicepresident van Mastercooks Wallonië, Benoît Bourivain, is niet iemand die tijdens deze huidige crisis de schouders laat hangen. Hij heeft immers zopas een klein bedrijfje opgericht, dat dit keer volledig in bezit is van zijn familie. Zo ligt ‘L’Ardenne Autrement’, het nieuwe project dat hij samen met zijn dochter, Virginie, en schoonzoon Serge afgelopen juli is begonnen, op enkele minuten reizen van Laroche-en-Ardenne. 

Deze nieuwe gezinswoning is veelzijdig en gezellig, is voorzien van alle comfort en biedt vijf gastenkamers, een wellnessruimte en een table d’hôtes, vanzelfsprekend geleid door Benoît en Virginie. Elke vrijdag en elk tweede weekend van de maand (zaterdagavond en zondagmiddag) worden plaatselijke ambachtelijke producten getransformeerd naar mooie gerechten die gewoonlijk zijn gewijd aan de beste en meest seizoensgebonden producten uit de Ardennen. 
Het enige wat je nog te doen staat, is de weg naar het zuiden van het land nemen om dit nieuwe hol van goede Ardense smaak te ontdekken!

L’Ardenne Autrement – à Hives 23E – 6980 Laroche-en-Ardenne – T +32(0)476 96 57 06 – www.lardenneautrement.com