Rabarber - Platte kaas – witte chocolade - Marc Clement

4
  • 1 bussel pink rabarber
  • 250 g volle platte kaas
  • 250 g room
  • 2 blaadjes gelatine
  • 45 g suiker
  • rasp van 1 limoen
  • 4 aardbeien
  • 100 g witte chocolade
  • 100 g witte pro ganache Sosa
  • 50 g yoghurt crispy Sosa

 

 

Bereidingswijze

Gel van aardbei, kruiden en cremeux van witte chocolade  als afwerking

Verwarm de oven voor op 180°C.

Snijd de rabarber in gelijke stukken. Leg ze op een bakplaat, bestrooi met wat suiker en besproei met een beetje water. Gaar in de warme oven.

Meng de platte kaas  room, suiker, rasp van limoen met de geweekte gelatine en doe in vormpjes.

Smelt de witte chocolade. Meng met de pro ganache en de crispy. Giet in vormpjes en vries in.

Dresseer zoals op de foto en werk af met gel  kruiden, crémeux en aardbeien, kruiden en de sorbet.