Bij de "Jonge Chefs van het jaar" vallen 3 Young Masters in de prijzen

Bij de ‘Jonge Chefs van het jaar ‘ ( Brussels gewest , Wallonië en Vlaanderen) vallen 3 Young Masters in de prijzen ! 
Een  echte primeur voor de vereniging van de  “Mastercooks of Belgium” : 
Mastercook Christophe Pauly van het restaurant Le Coq aux Champs in Soheit-Tinlot, in de provincie Luik, is door Gault&Millau Belux uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2021. 

Hij volgt daarmee Mastercook Bert Meewis van de Slagmolen op.
3 Young Masters vallen in de prijzen en worden verkozen tot Jonge Chef van het Jaar 2021:

  • Kevin Lejeune (La Canne en Ville, Elsene) Jonge chef van het Jaar - Gault&Millau 2021 voor het Brussels gewest
  • Stefan Jacobs (Hors-Champs, Gembloux) Jonge chef van het Jaar - Gault&Millau 2021 voor Wallonië
  • David Grosdent L’Envie, Zwevegem) Jonge chef van het Jaar - Gault&Millau 2021 voor Vlaanderen

Une vraie première pour l’Association des Mastercooks of Belgium, après avoir nommé « Chef de l’Année 2021 » le Mastercook Christophe Pauly, le Guide GaultMillau désigne 3 des membres des Youngmasters comme « Jeune Chef de l’Année » pour Bruxelles, la Wallonie et la Flandre !

De vereniging van Mastercooks wenst deze getalenteerde jonge chef-koks hartelijk te feliciteren en hen veel succes wensen voor het nieuwe jaar !