MSC cruises

Partner

Een cruise is de ideale oplossing voor een all inclusive vakantie

Naast de magische ervaring op zee, genieten passagiers van een ruime waaier van faciliteiten aan boord, zoals specialiteitenrestaurants, shows en entertainment, een casino, kinderanimatie, en veel meer. Daarnaast worden er excursies in elke aanlegplaats aangeboden. Een cruise biedt dus de perfecte vakantie door een combinatie van een verblijfshotel en de ontdekking van historische steden, idyllische eilanden of prachtige natuur.  

Een cruise is een formule voor iedereen. Het biedt een familievakantie met professionele kinderanimatie, gastronomische verwennerij voor liefhebbers van nieuwe keuken en culturele ontdekkingen voor de meerwaardezoekers. De ruime keuze aan kajuiten en prijsklassen beantwoorden bovendien aan de behoeften van elke klant.  

Ook op gebied van duurzaamheid ondergaat de cruiseindustrie een transformatie: de nieuwste schepen worden aangedreven door LNG technologie, waardoor de CO2-uitstoot tot een minimum wordt herleid.

De industrie is goed op weg naar haar doelstelling van een netto nul-uitstoot tegen 2050. Bovendien wordt door nieuwe technologie de zwaveluitstoot op de nieuwste schepen met 97% gereduceerd, en wordt er ingezet op het beheer van water en afval.  

Over MSC  

Wij zijn 's werelds op twee na grootste cruisemerk en leider in Europa, Zuid-Amerika, de Golfregio en zuidelijk Afrika, met meer marktaandeel naast de ingezette capaciteit dan welke andere speler ook. Wij zijn ook het snelst groeiende wereldwijde cruisemerk met een sterke aanwezigheid in het Caribisch gebied, Noord-Amerika en de markten van het Verre Oosten.
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Genève, Zwitserland. We maken deel uit van de MSC Group, het toonaangevende Zwitserse scheepvaart- en logistiekconglomeraat met meer dan 300 jaar maritiem erfgoed. We hebben wereldwijd meer dan 30.000 mensen in dienst en verkopen cruisevakanties in vele landen over de hele wereld.
 

MSC Cruises

 

www.msccruises.be

Alle partners

Middelandse zee

Noord Europa

Middelandse zee Noord Europa

Caribisch gebied & Franse Antillen

Ocean Cay MSC Marine Reserve

Caribisch gebied & Franse Antillen Ocean Cay MSC Marine Reserve

Saudi-Arabië & Rode Zee

Dubai, Abu Dhabi & Qatar

Saudi-Arabië & Rode Zee Dubai, Abu Dhabi & Qatar

MSC Grand Voyager

Verenigde Staten & Canada

MSC Grand Voyager Verenigde Staten & Canada
Met uw persoonlijke kortingscode ontvangt u tot 01/01/2023 5% korting op uw volgende cruise boeking. Maak kennis met ons gevarieerde aanbod aan routes en ontdek de wereld.

Korting