The Mastercooks of Belgium

Tim Boury

The Young Masters
Tim Boury
Restaurant Boury
Rumbeeksesteenweg 300
8800
Roeselare
T: 32 00 (0) 51 62 64 62 F: 32 00 (0) E: administratie@restaurantboury.be W: www.timboury.be
Curriculum Vitae 

Geboortedatum : 11/02/1983

Opleiding
TSO Hotelschool Ter Duinen

Stages
Comme chez Soi
Les Forges du Pont d’Oye
Restaurant Saint-Nicolas
De Steenen Haene

Vorige werkgevers:
Sergio Herman – Oud Sluis
Pierre Wynants – Comme chez Soi

Palmares :
Michelin : **
Gault & Millau : 17/20
Chef van het Jaar 2017 – Gault & Millau
Jonge Topchef van Vlaanderen 2013 – Gault & Millau
Viskok van het Jaar 2008 – VLAM
Beste Hopscheutenkok van België 2004 – De Witte Ranke